πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.448
- Πόντοι
- 12.056
Ετσι για τις κακες γλωσσες που λενε οτι εισαι κοντη.....ντροπη τους....
.....ποιος τόλμησε να με πει κοντή??
Ο ψηλός???
Ετσι για τις κακες γλωσσες που λενε οτι εισαι κοντη.....ντροπη τους....
.....ποιος τόλμησε να με πει κοντή??
Ο ψηλός???
.....Ο περιπτεράς ο ξάδελφος του επιχειρηματία που έχει δίπλα στο ζαχαροπλαστειο την καφετέρια
Λάθος,με 24% ΦΠΑ αγγίζεις τα 2.0 μ!1..80 είμαι παρακαλώ
Σε έχω χαλαρά!Ο υδραυλικος που το ειπε ο ηλεκτρολογος που το εμαθε απι τον πλακα...
Τωρα που ειπες Ζαχαροπλαστειο....Παρασκευη σημερα
Δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα.........καλη ορεξη.Σε έχω χαλαρά!
Σε έχω χαλαρά!
να βρεθειτε να μουνομαχυσετε πριν ομως γραψτε μια διευθυνση για το που θα στειλετε τα μπωλΔεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα.........καλη ορεξη.
....κάντε ότι θέλετε!να βρεθειτε να μουνομαχυσετε πριν ομως γραψτε μια διευθυνση για το που θα στειλετε τα μπωλ
τα εχω κατασχεσει ηδη σαν προιοντα εκγληματος μπουλουκακι ε μπουλουκακι....κάντε ότι θέλετε!
Τα γλυκά ανήκουν μόνο σε εμένα
σε λιγο θα μας πεις πως οταν πηδηξε ο σεργκει μπουμπκα τα 6,14 περασε απο πανω τηςΛάθος,με 24% ΦΠΑ αγγίζεις τα 2.0 μ!
Κανεις λαθος.....μαζι σου θα κανουμε οτι θελουμε και μετα θα φαμε τα γλυκα. Γατακι. Κοντο.....κάντε ότι θέλετε!
Τα γλυκά ανήκουν μόνο σε εμένα
.....πήγα στην θαλλασα και κάηκα!!τα εχω κατασχεσει ηδη σαν προιοντα εκγληματος μπουλουκακι ε μπουλουκακι
σιλικονη να βαλεις και μονωτικη ταινια στο στομα γλυστριδα ε γλυστριδα.....πήγα στην θαλλασα και κάηκα!!
Τι αλοιφή να βάλω????
Τρομάρα μου έβαλα αντιλιακο με χαμηλό δείκτη προστασίας!!......
Τωρα ρωτας σοβαρα ή μας τρολαρεις;.....πήγα στην θαλλασα και κάηκα!!
Τι αλοιφή να βάλω????
σε βλεπω για κραιοβα δασκαλε ο πασσαρης θελει συντροφια λεειΤωρα ρωτας σοβαρα ή μας τρολαρεις;
Την καλυτερη φυσικη προτινω.
Για να δουμε που καηκες να το κανω...
Αλήθεια λέω δυστυχως !!Τωρα ρωτας σοβαρα ή μας τρολαρεις;
Την καλυτερη φυσικη προτινω.
Για να δουμε που καηκες να το κανω...
Μακια.....μακια....να περασει....Αλήθεια λέω δυστυχως !!
πηgaine sto periptero pare moy tiς sokolateς kai θa soy pω to mystikoΑλήθεια λέω δυστυχως !!
Αλήθεια λέω δυστυχως !!
Καηκες λίγο αλλά θα μαυρισες πολυ ,οπότε θα έχεις κάνει κσβλωτικα σημάδια από το μαγιω!!!.....πήγα στην θαλλασα και κάηκα!!
Τι αλοιφή να βάλω????
ποιο μαγιω την πηρες δωρο μαγιω ο σπαγγος κανει γυμνοτσιγγουνοθεραπειαΚαηκες λίγο αλλά θα μαυρισες πολυ ,οπότε θα έχεις κάνει κσβλωτικα σημάδια από το μαγιω!!!