Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.468
......και από πάνω μουΚατι εμαθα τοσα χρονια διπλα σου και απο κατω σου....
Υ..,Γ....μην ξεχάσουμε να πούμε καλό βράδυ στον πολυζωη ....Η ώρα πήγε 11 είναι αργά......
......και από πάνω μουΚατι εμαθα τοσα χρονια διπλα σου και απο κατω σου....
Νανι νανι το μωρακι...........και από πάνω μου
Υ..,Γ....μην ξεχάσουμε να πούμε καλό βράδυ στον πολυζωη ....Η ώρα πήγε 11 είναι αργά......
....ντυνομαι πρόχειρα και βάζω το κραγιόν μου !!Νανι νανι το μωρακι.....
Ετοιμασου να βγουμε για ποτακι να το καψουμε...υπαρχουν οι....
Ασε το κραγιον θελω να απολαυσω την φυσικη σου ομορφια.........και βραδινο μπανακι.....ντυνομαι πρόχειρα και βάζω το κραγιόν μου !!
βρε βρε καλως τον βιομηχανο τι να γινει φιλε απο χθες η αρραβωνιαρα σου ειναι ιδιοκτητης του bou οποτε καταλαιβαινεις οτι πρεπει να επισπευσεις τον γαμο γιατι τετοιο κελεπουρι ποιος δεν το θελειΕπ επ τι γίνεται εδώ;
Πολυζώη για πες εν συντομία (όπως μόνο εσύ ξέρεις) τι έχασα τόσες μέρες..
Καλημέρα σε όλες και όλους! Καλό σκ
Πωπό (κώλο) δε βάζει κάτω τελικά. Ρε τον Αντισθένη τι έπαθε ξαφνικάβρε βρε καλως τον βιομηχανο τι να γινει φιλε απο χθες η αρραβωνιαρα σου ειναι ιδιοκτητης του bou οποτε καταλαιβαινεις οτι πρεπει να επισπευσεις τον γαμο γιατι τετοιο κελεπουρι ποιος δεν το θελει
Αυξήθηκαν οι αποκλεισμένοι όχι οι γαμπροί.....Πωπό (κώλο) δε βάζει κάτω τελικά. Ρε τον Αντισθένη τι έπαθε ξαφνικά
Κελεπούρι όπως τα λες... Αυξήθηκαν οι γαμπροί της ευτυχίας τώρα;;;;
Τι έκανες πάλι; έβαλες φωτο;Αυξήθηκαν οι αποκλεισμένοι όχι οι γαμπροί.....
Μμ...πρωινές αναμνήσεις σου προξένησα;Καλημέρα μοναδική μου αγάπη!!
Πολυζωη πολλοί με έχουν αγαπήσει !βρε βρε καλως τον βιομηχανο τι να γινει φιλε απο χθες η αρραβωνιαρα σου ειναι ιδιοκτητης του bou οποτε καταλαιβαινεις οτι πρεπει να επισπευσεις τον γαμο γιατι τετοιο κελεπουρι ποιος δεν το θελει
Ζηλεύουν την αγάπη μας γι αυτό...συνήθως οι αποκλεισμενοι εμένα βρίζουν σε sms.. και μετά τους ξαναμπλοκαρωΤι έκανες πάλι; έβαλες φωτο;
Μμ...πρωινές αναμνήσεις σου προξένησα;
Κάτι τέτοια πετάς και με βρίζουν οι αποκλεισμένοι μετά...
ηρθε η ωρα να ντυθεις γαμπρος θα στο φανε χαζε το κοριτσι τρεξεΤι έκανες πάλι; έβαλες φωτο;
Μμ...πρωινές αναμνήσεις σου προξένησα;
Κάτι τέτοια πετάς και με βρίζουν οι αποκλεισμένοι μετά...
στις μικρες αποστασεις η στις μεγαλες??Πολυζωη πολλοί με έχουν αγαπήσει !
Πέρασαν χρόνια και κάποιοι δεν με ξεπέρασαν ποτέ!
Τα έκανα χάλια από τα γέλια ρε μαλέα, μου έφυγε ο καφές..στις μικρες αποστασεις η στις μεγαλες??
να πας να παρεις αλλο ρε τσιγγουνη οχι να κονομας μονο εσυ και η αρραβωνιαρα σουΤα έκανα χάλια από τα γέλια ρε μαλέα, μου έφυγε ο καφές..
Έρχεται καινούργιος παρήγγειλα τι να κάνωνα πας να παρεις αλλο ρε τσιγγουνη οχι να κονομας μονο εσυ και η αρραβωνιαρα σου
χρεωσε τον στο καινουργιο αφεντικο τον καφε εγω μολις παραγγειλα σοκολατες γκοφρετες τσουρεκια απ ολα πληρωνει το bossΈρχεται καινούργιος παρήγγειλα τι να κάνω
Ιδιοκτήτρια ιστότοπου πλέον παρακαλώ η αραβωνιάρα μου
Έχει να πέσει αποκλεισμός κι εδώ φουλ...ούτε που θα ξέρουν αρκετοί από που και ποιον τους ήρθε...
2 καφεδες ??να πας να παρεις αλλο ρε τσιγγουνη οχι να κονομας μονο εσυ και η αρραβωνιαρα σου
ναι ναι να του μαθεις και πως να μπουκαρει στα χωραφια τον αλλον να κλεβει τα καρπουζια και να του μαθεις να οδηγει το ντατσουν2 καφεδες ??
Δεν είμαστε τώρα για τέτοια έξοδα έχω επενδύσει σε μελλοντικές επιχειρήσεις!
Π.χ ..μπου ..μου ...σου .. του ...
Ένα καφέ και θα τον πίνουμε μαζί με το αγόρι μου έτσι θα μαθαίνω και τα μυστικά του που έλειπε τόσο καιρό???