πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.007
- Πόντοι
- 12.056
καφε να παραγγειλεις κερναει το αφεντικοΚαλημέρα παιδιά!!!....Καλημέρα Ελενάκι όμορφο γλυκό τουμπανάκι !!!
καφε να παραγγειλεις κερναει το αφεντικοΚαλημέρα παιδιά!!!....Καλημέρα Ελενάκι όμορφο γλυκό τουμπανάκι !!!
Στο χωριο μου δεν έχουν αμάξια κυκλοφορούν μόνο με τρακτέρ ......ναι ναι να του μαθεις και πως να μπουκαρει στα χωραφια τον αλλον να κλεβει τα καρπουζια και να του μαθεις να οδηγει το ντατσουν
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΙΟΥ !!Καλημέρα παιδιά!!!....Καλημέρα Ελενάκι όμορφο γλυκό τουμπανάκι !!!
αφου ειστε μπουρτζοβλαχοιΣτο χωριο μου δεν έχουν αμάξια κυκλοφορούν μόνο με τρακτέρ ......
Σιγά μην είναι και μιαου...βρε γατούλα..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΙΟΥ !!
Τρακτεράρα γουστάρω, έχει άλλη αίγληΣτο χωριο μου δεν έχουν αμάξια κυκλοφορούν μόνο με τρακτέρ ......
γιατι νομιζεις οτι επειδη αλλαξε ο μανωλιος δεν κανει κρα για γαμπροΣιγά μην είναι και μιαου...βρε γατούλα..
'Ετσι πες τα! Χρυσόστομο είπαμε σε λένε εσένα;γιατι νομιζεις οτι επειδη αλλαξε ο μανωλιος δεν κανει κρα για γαμπρο
2 καφεδες ??
Δεν είμαστε τώρα για τέτοια έξοδα έχω επενδύσει σε μελλοντικές επιχειρήσεις!
Π.χ ..μπου ..μου ...σου .. του ...
Ένα καφέ και θα τον πίνουμε μαζί με το αγόρι μου έτσι θα μαθαίνω και τα μυστικά του που έλειπε τόσο καιρό???
εσυ ετοιμασου για μεταγωγη εχει κενες θεσεις κερκυρα και αλλικαρνασοΚαλημερα γλυκουλη αφεντικουλη....
Καλημέρα παιδιά!!!....Καλημέρα Ελενάκι όμορφο γλυκό τουμπανάκι !!!
Προς το παρον βαζω μπολικο αντιηλιακο για να μην καει το κοριτσακι απο τον καυτο ηλιοεσυ ετοιμασου για μεταγωγη εχει κενες θεσεις κερκυρα και αλλικαρνασο
Γιατί καίγεται ετούτη; δε νομίζω..Προς το παρον βαζω μπολικο αντιηλιακο για να μην καει το κοριτσακι απο τον καυτο ηλιο
Εχει ευαισθητη και απαλη επιδερμιδα.....σαν μωρακι.Γιατί καίγεται ετούτη; δε νομίζω..
25 χρόνων μωράκι είμαι!!Εχει ευαισθητη και απαλη επιδερμιδα.....σαν μωρακι.
αφου ειστε μπουρτζοβλαχοι
Ποιος το αμφισβητει αυτο ...θα τον φαω ...μωρακι μου εσυ...25 χρόνων μωράκι είμαι!!