πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.523
- Πόντοι
- 12.056
α καλα μιλαμε εχετε μετακομισει ολοι στο παρισι οικογενειακως......μα να έρθει στον τόπο καταγωγής μου να με ζητήσει από τον μπαμπά μου
α καλα μιλαμε εχετε μετακομισει ολοι στο παρισι οικογενειακως......μα να έρθει στον τόπο καταγωγής μου να με ζητήσει από τον μπαμπά μου
τυχερος ο αντρας που θα σε παρει ακους βιομηχανε θα εχεις και τζαμπα διαμονη στο δαφνι
Κατάλαβα..πάλι restart θέλεις να επανέλθεις Στ.Ελλάδα......μα να έρθει στον τόπο καταγωγής μου να με ζητήσει από τον μπαμπά μου
εκανες την τυχη σου λεμε γιατι αντι να την σκοτωσεις που δεν τον γλητωνες τον φονο θα στην εκανε την ζωη πατινι... τουλαχιστον θα την γλητωσεις γιατι θα την κλεισουν στο τρελαδικο
Κατάλαβα..πάλι restart θέλεις να επανέλθεις Στ.Ελλάδα
....εγώ με την σοβαρότητα έχω τσακωθεί τα τελευταία χρόνιανουνα εισαι τελικα μεγαλο νουμερο και εγω σε ειχα για σοβαρη
η σοβαροτητα κοριτσι υπαρχει μονο στην πραγματικη ζωη....εγώ με την σοβαρότητα έχω τσακωθεί τα τελευταία χρόνια
......στην πορεία της ζωής μου έχω γνωρίσει πολλούς δήθεν σοβαρούς που έχουν μυαλά 5 χρόνου...η σοβαροτητα κοριτσι υπαρχει μονο στην πραγματικη ζωη
καταλαβα θα τους εχεις τρελλανει στην σοκολατα και στα δωρα......στην πορεία της ζωής μου έχω γνωρίσει πολλούς δήθεν σοβαρούς που έχουν μυαλά 5 χρόνου...
Για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στα ραντεβού μου αλλά και στην προσωπική μου ζωή.....
......και στους αποκλεισμούςκαταλαβα θα τους εχεις τρελλανει στην σοκολατα και στα δωρα
Τα λογια περισσευουν μπροστα σε μια τετοια γυναικαρα.....
Πάμε στο Παρίσι για hot γαμησι!
Ξεχείλισαν οι βυζαρες!
εγω παντως τις εσφιξα τις βρυσες και περιμενω υδραυλικοΞεχείλισαν οι βυζαρες!
Μετάφραση please!!
Σήκωσε το,το γ.....μενο ,δεν μπορώ,δεν μπορώ να περιμένω!!!Εσυ δεν κουραζεις αλλα αναζωογονεις......και σηκωνεις τα παντα....
Εμ βέβαια με εσενα την καυτή δίπλα του έσκασε στη ζέστη ο άνθρωπος!!!Λοιπόν...
Θα πω πάλι ιστορία!
Μιας και έχω όρεξη πρωί πρωί ..όπως κάθε μέρα!
Πάω σε ραντεβου μπαίνω μέσα παγωμένο το δωμάτιο εγώ δεν τρελαίνομαι για το κλιματιστικό παρόλο που έχει πολύ ζέστη!
Πάει ο κύριος για μπανάκι το κλείνω εγώ το κλιματιστικό χωρίς να το ξέρει..
Βγαίνει από το ντους το ξανανοίγει!!
Εγώ δεν μίλησα!
Κάναμε τι κάναμε πάει στο μπαλκόνι να κάνει τσιγάρο το ξανακλείνω εγώ..χαχαχα
Ρε Έλενα μου λέει τι έχει πάθει το κλιματιστικό?
Δεν ξέρω του λεω μάλλον έχει χαλάσει...χαχαχα
Πάω στο ντους το ξανανοίγει
Ρε πονηρουλη του λεω τι κάνεις??
Προσπαθώ να δροσιστώ κοπέλα μου μου λέει!!
Γελασα πολύ...