Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.819
- Πόντοι
- 5.956
Ενας τζεντελμαν απολαμβανει και σιωπα.Μετάφραση please!!
Ενας τζεντελμαν απολαμβανει και σιωπα.Μετάφραση please!!
Ενας τζεντελμαν απολαμβανει και σιωπα.
Ο κόκκινος είναι τιμωρια !Ο κόκκινος δεν συμμετέχει στην παρτουζα?
.....ποιος παίζει χαμηλά???Γλείψιμο. χαμηλά παίζει ;;
Εκεί ήταν κρυμμένη η γατούλα και την έψαχνα??
Εκει ηταν παναθεματην για γατα......σαν βρακι τεντωμενο εχει απλωθει η μαυρογατα....Εκεί ήταν κρυμμένη η γατούλα και την έψαχνα??
Η γατουλα ή το γνωστο γατακι που νιαουριζει...και υγραινει....Εκεί ήταν κρυμμένη η γατούλα και την έψαχνα??
Ούτε στο βάιμπερ σου έρχονταιΚαλησπερα !
Κανένας δεν μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα στο site το έχω μπλοκαρισμένο μόνο στο Viber!!
Ευχαριστώ
αβυσσος η ψυχη της γυναικαςΚατάλαβα αλλά γιατί να είμαι μπλοκαρισμένος αφού δεν έχει γίνει κάτι κακό ποτέ μεταξύ μας;!
Καλημέρα!!Κατάλαβα αλλά γιατί να είμαι μπλοκαρισμένος αφού δεν έχει γίνει κάτι κακό ποτέ μεταξύ μας;!
να σου πω νουνα τι εκανε σου ζητησε γυμνη φωτογραφια που εδω μεσα εχεις βαλει χιλιαδες και τουλαχιστον βαζεις 10 την ημερα ενω αν ηταν εξυπνος θα σου ζηταγε ποιηματακιΚαλημέρα!!
Δεν θυμαμε ποιος είσαι όσα παιδιά έχω την τιμή να γνωρίζω πότε μα ποτέ δεν τους ρωτάω αν είναι μέλος του σαιτ η τι νικ νειμ έχουν!
Οπότε αν έχει γίνει κάτι ή όχι δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση!
Όταν μπλοκάρω κάποιον προφανώς θα έχω τους λόγους μου !
Καλή συνέχεια τα φιλιά μου !
......αυτές τις μέρες έχω χάσει την έμπνευση μου για ποιηματάκινα σου πω νουνα τι εκανε σου ζητησε γυμνη φωτογραφια που εδω μεσα εχεις βαλει χιλιαδες και τουλαχιστον βαζεις 10 την ημερα ενω αν ηταν εξυπνος θα σου ζηταγε ποιηματακι
εγω πιστευω οτι με τοσες φωτογραφιες που εχεις βαλει εδω μεσα ουτε ο σειρηνακης δεν εχει βγαλει στην ζωη του......αυτές τις μέρες έχω χάσει την έμπνευση μου για ποιηματάκι
Γυμνή φωτο τον χειμώνα που θα χιονίσει μην σας καλομαθαινω