Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.564
- Πόντοι
- 5.956
Τα λογια περισσευουν μπροστα σε μια τετοια γυναικαρα.....
Σε ευχαριστώ δάσκαλε της καρδιάς μου !Τα λογια περισσευουν μπροστα σε μια τετοια γυναικαρα.....
Σε ευχαριστώ δάσκαλε της καρδιάς μου !
Λουλουδάκια!
......άσε την νεολαία να φλερτάρει
που ειναι......άσε την νεολαία να φλερτάρει
.....για κοίτα στην γωνία θα τους δεις !!που ειναι
κατι σκιαχτρα βλεπω αφου τους εχεις ξεζουμισει αντροτραγανιστρα.....για κοίτα στην γωνία θα τους δεις !!
.......όχι εγώ!!κατι σκιαχτρα βλεπω αφου τους εχεις ξεζουμισει αντροτραγανιστρα
μην με βαζεις να γινω ρουφιανος δεν το θελω καθολου.......όχι εγώ!!
Μάλλον άλλες τους κουράζουν
.....τον ρουφιάνο αγάπησαν πολύ την Ρουφιανια ουδείςμην με βαζεις να γινω ρουφιανος δεν το θελω καθολου
Εσυ δεν κουραζεις αλλα αναζωογονεις......και σηκωνεις τα παντα...........όχι εγώ!!
Μάλλον άλλες τους κουράζουν
εγω ποτε χωρις κουκουλα μην χασω και το κοινο που με λατρευει.....τον ρουφιάνο αγάπησαν πολύ την Ρουφιανια ουδείς
εδω επι το εργονΕσυ δεν κουραζεις αλλα αναζωογονεις......και σηκωνεις τα παντα....
.......Η λατρεία του κοινού είμαι εγώ μιας και κατάγομαι από το Παρίσι!!εγω ποτε χωρις κουκουλα μην χασω και το κοινο που με λατρευει
ωχ καινουργια τρελα.......Η λατρεία του κοινού είμαι εγώ μιας και κατάγομαι από το Παρίσι!!
Εσύ είσαι ένα απλό λαϊκό αγόρι!!!
ο σαρκοζι που ειναι μαλλον δεν φαινεται λογω υψους
.....μόνο στο Παρίσι θα δεχτώ πρόταση γάμουο σαρκοζι που ειναι μαλλον δεν φαινεται λογω υψους
να τα μας η καινουργια κυρια τσοχατζοπουλου.....μόνο στο Παρίσι θα δεχτώ πρόταση γάμου
......μα να έρθει στον τόπο καταγωγής μου να με ζητήσει από τον μπαμπά μουνα τα μας η καινουργια κυρια τσοχατζοπουλου