Αγαπητή Έλενα βλέποντας τη φωτογραφία στον υπολογιστή (την είχα δει στο τηλέφωνο) έμεινα κυριολεκτικά άναυδος και δε μπορώ παρά να την αναλύσω! Πάρα πολύ ωραίο το φόρεμα με πρωτότυπο φανταστικό ντεκολτέ. Στο περιεχόμενο, όλοι έχουμε εκθειάσει το στήθος σου που αναδεικνύεται υπέροχα. Το άλλο δυνατό σημείο σου κατά τη γνώμη μου είναι τα πόδια σου. Εδώ δε φαίνονται οι πολύ όμορφες γάμπες σου αλλά φαίνεται ο αστράγαλος και το θεσπέσιο cou de pied! Η ασημένια γόβα ταιριάζει τέλεια. Αν με ρωτούσε κάποιος θα έλεγα ότι σε προτιμώ με καλσόν (ένα από τα φετίχ μου) στο χρώμα του δέρματος αλλά άλλαξα γνώμη βλέποντάς σε με το μαύρο. Είναι απόλυτο ταιριαστό με το σύνολό σου και αναδεικνύει τα υπέροχα πόδια σου.
Έλενα είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα, κομψή, φινετσάτη αλλά κυρίως καλό κορίτσι. Αυτό το κατάλαβα από τη μία και μοναδική φορά που σε συνάντησα πριν αρκετό καιρό. Παραμένω φανατικός θαυμαστής σου!
Η αλήθεια είναι ότι είχα μέρες να μπω στο νήμα σου και τώρα καταλαβαίνω τί σημαίνει μια γυναίκα να εκπέμπει ερωτισμό ακόμη και με μια σχετικά ΄΄σεμνή΄΄ πόζα όπως αυτή. Υποκλίνομαι για άλλη μια φορά.....
ΥΓ. Μπορεί να έχω καιρό να σε δω γιατί μου έχουν τύχει διάφορα αλλά σ έχω στα άμεσα πλάνα. Δεν γλιτώνεις....