Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 112.056
Γι 'αυτό το φόρεσαΤι υπέροχο στυλ είναι αυτό.
Πονηρές σκέψεις μου γεννάει αυτό το φόρεμα![]()

Γι 'αυτό το φόρεσαΤι υπέροχο στυλ είναι αυτό.
Πονηρές σκέψεις μου γεννάει αυτό το φόρεμα![]()
Ξέρεις τι κάνεις εσύ να μας τρελάνεις θες.Γι 'αυτό το φόρεσα![]()
Αγαπητή Έλενα βλέποντας τη φωτογραφία στον υπολογιστή (την είχα δει στο τηλέφωνο) έμεινα κυριολεκτικά άναυδος και δε μπορώ παρά να την αναλύσω! Πάρα πολύ ωραίο το φόρεμα με πρωτότυπο φανταστικό ντεκολτέ. Στο περιεχόμενο, όλοι έχουμε εκθειάσει το στήθος σου που αναδεικνύεται υπέροχα. Το άλλο δυνατό σημείο σου κατά τη γνώμη μου είναι τα πόδια σου. Εδώ δε φαίνονται οι πολύ όμορφες γάμπες σου αλλά φαίνεται ο αστράγαλος και το θεσπέσιο cou de pied! Η ασημένια γόβα ταιριάζει τέλεια. Αν με ρωτούσε κάποιος θα έλεγα ότι σε προτιμώ με καλσόν (ένα από τα φετίχ μου) στο χρώμα του δέρματος αλλά άλλαξα γνώμη βλέποντάς σε με το μαύρο. Είναι απόλυτο ταιριαστό με το σύνολό σου και αναδεικνύει τα υπέροχα πόδια σου.Σε ευχαριστω![]()
Η αλήθεια είναι ότι είχα μέρες να μπω στο νήμα σου και τώρα καταλαβαίνω τί σημαίνει μια γυναίκα να εκπέμπει ερωτισμό ακόμη και με μια σχετικά ΄΄σεμνή΄΄ πόζα όπως αυτή. Υποκλίνομαι για άλλη μια φορά.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !
Πόσο χαιρομαι να μου δειχνετε τον σεβασμο σας και τον θαυμασμό σας !
Κάνω περίπου 5 με 6 χρονια ραντεβου κάπου εκει !
Με ομορφες στιγμες με διαφορα απροοπτα με δυσκολες συνθηκες !
Στα πρωτα χρονια πιο άπειρη πιο ενθουσιωδης έκλεινα ραντεβου χωρις να ακουω το ενστικτο μου !
Αχχχ !
Αυτο το ενστκτο μου δεν με προδωσε ΠΟΤΕ !
Τώρα πλεον εμπιστευομαι
100% το ένστικτό μου!
Και περναω κι εγω πολυ όμορφα !
Να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου όσα αγορια συναντησα !
Για την ευγενεια τους το επιπεδο τους την καθαριοτητα
Όσοι με γνωριζουν θα ξερουν ότι δινω μεγάλη βαση στην καθαριοτητα !
ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ !
Μόνο ως ραντεβου δεν μου φερονται αλλα ως την κοπελα τους που ειχαν πολυ καιρο να δουνε !
Ολοι μου λενε οτι ειμαι καλη κοπελα !
Σιγουρα κι εγω θα εχω τις ατυχες στιγμες μου αλλα να ξερετε ετσι ειμαι και στην προσωπικη μου ζωη δεν μιλαω ποτε ασχημα δεν προσβαλλω !
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ !
Δεν σε έχω συναντήσει ποτέ αλλά με όσα γράφεις μου έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον μια ευαίσθητη κοπέλα με πολύ καλή ψυχή,να παιρνας καλά κούκλα μου , ίσως κάποια στιγμή σε συναντήσω κ από κοντά, καλή σου μέρα
Καλημέρα Έλενα μου!ΚΑΛΗΜΕΡΑ !.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ !
![]()
Καλημέρα μεγάλη μου αδυναμία !Καλημέρα Έλενα μου!
Καλημέρα κουκλιτσα!
Καλημέρα ΚΑΒΛΑ!
Εμείς σε ευχαριστούμε που υπαρχεις!
Καλημέρα αγάπη .....Καλημέρα Έλενα![]()
Καλημέρα αγάπηηηΚΑΛΗΜΕΡΑ !.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !
Στα πρωτα χρονια πιο άπειρη πιο ενθουσιωδης έκλεινα ραντεβου χωρις να ακουω το ενστικτο μου !
Αχχχ !
Τώρα πλεον εμπιστευομαι
100% το ένστικτό μου!
Μόνο ως ραντεβου δεν μου φερονται αλλα ως την κοπελα τους που ειχαν πολυ καιρο να δουνε !
Σιγουρα κι εγω θα εχω τις ατυχες στιγμες μου αλλα να ξερετε ετσι ειμαι και στην προσωπικη μου ζωη δεν μιλαω ποτε ασχημα δεν προσβαλλω !
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ !
![]()
ΟΧΙ ...θα περασουν χρονια να σας απαλλάξω από την παρουσία μουΚαλημέρα αγάπηηη
Καλημέρα γυναικάρα
Σαν δήλωση ποδοσφαιριστή που αλλάζει ομάδα είναι αυτό το μήνυμα δεν νομίζω να μας κάνεις κανένα αστείο???
καλημερα μαζι με την αγαπη μου παντα.οντωσ σου πυγαινουν υπερωχα το φορεμα και τα παππουτσια.τα εχεισ συνδιασει πολυ ωραια.ειμαι και εγω φανατικοσ οπαδοσ του καλου ντυσηματοσ και τησ καθαριοτητασ,και οσο για τα ραντεβου με μια λεξη θα σου το πω.εμενα ολεσ οσεσ μ εχουν πελατη μ εχουν ταυτοχρονα και, φιλοΚΑΛΗΜΕΡΑ !.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !
Αχχχ !
Τώρα πλεον εμπιστευομαι
100% το ένστικτό μου!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ !
![]()
Σε ευχαριστώ !καλημερα μαζι με την αγαπη μου παντα.οντωσ σου πυγαινουν υπερωχα το φορεμα και τα παππουτσια.τα εχεισ συνδιασει πολυ ωραια.ειμαι και εγω φανατικοσ οπαδοσ του καλου ντυσηματοσ και τησ καθαριοτητασ,και οσο για τα ραντεβου με μια λεξη θα σου το πω.εμενα ολεσ οσεσ μ εχουν πελατη μ εχουν ταυτοχρονα και, φιλο![]()
Εισαι Θεα κοπελαρα μουΓι 'αυτό το φόρεσα![]()
.....και στο τελος θα παντρευτουμαι σε ενα ομορφο νησί!Ελενα μου ερωτα μου εισαι λιμανι στην καρδια μου.... στο δηλωνω εσενα μονο εχω μεσα στο μυαλο μου.... σε λατρευω και θα λεω..... οτι εισαι οτι πιο ωραιο..... στη ζωη μας...... εισαι δικη μας.....η ανασα και η αναπνοη μας.....εισαι κουκλα και τσαχπινα ....μία σεξι τζουτζουκινα μεσα σ' ολη την Αθηνα.......![]()
Γι αυτο σου γραφω στιχακια αγαπη.....σωστα καταλαβες.....για εκει παει το πραγμα σιγα σιγα ....αληθεια σου λεω....να παντρευτουμε σε ενα ομορφο νησι και να ζησουμε και οι δυο μαζι εκει η οπου αλλου θελεις εσυ........και στο τελος θα παντρευτουμαι σε ενα ομορφο νησί!
λουλουδάκι![]()