πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.592
- Πόντοι
- 12.056
εσυ εχεις αλλες δουλειες να κανεις να αφιερωθεις στην τεχνηΕγω της κανω αλλα πραγματα οταν ειμαι μαζι της ...αφου δεν εχει δουλειες να κανω.
εσυ εχεις αλλες δουλειες να κανεις να αφιερωθεις στην τεχνηΕγω της κανω αλλα πραγματα οταν ειμαι μαζι της ...αφου δεν εχει δουλειες να κανω.
.....εγώ σε τι να αφιερωθω???εσυ εχεις αλλες δουλειες να κανεις να αφιερωθεις στην τεχνη
να στριμωξεις κανεναν στο δρομο για την εκκλησια.....εγώ σε τι να αφιερωθω???
Για πες δάσκαλε,για πες!Εγω της κανω αλλα πραγματα οταν ειμαι μαζι της ...αφου δεν εχει δουλειες να κανω.
......όνειρο θερινής νυκτός!να στριμωξεις κανεναν στο δρομο για την εκκλησια
μολις τελειωσει την καταθεση στον εισαγγελεα ανηλικων μην βιαζεσαι φιλε μαφιοζεΓια πες δάσκαλε,για πες!
Έτσι πες τα! Χρυσόστομο έπρεπε να σε λένε τελικά!για να κανουν οι αλλοι τις βαριες δουλειες
φιλε βιομηχανε κοψε την τσιγγουνια και αναψε τα κλιματιστικαΈτσι πες τα! Χρυσόστομο έπρεπε να σε λένε τελικά!
Καλημέρα σας, ζέστη από νωρίς σήμερα
Αγάπη μου !!Έτσι πες τα! Χρυσόστομο έπρεπε να σε λένε τελικά!
Καλημέρα σας, ζέστη από νωρίς σήμερα
να τα μαςΑγάπη μου !!
Ζεσταινεσαι μωρό μου ??
......του μιλάω γλυκά και τρυφερά μπας και αλλάξει γνώμη για τον γάμο!!να τα μας
εγω το ξερω οτι τελει υπο ασφυκτικο κλειω αυτος νομιζει οτι την γλητωσε......του μιλάω γλυκά και τρυφερά μπας και αλλάξει γνώμη για τον γάμο!!
Τι έγινε.. πάλι σε λάθος νήμα μπήκα;......του μιλάω γλυκά και τρυφερά μπας και αλλάξει γνώμη για τον γάμο!!
Για πες δάσκαλε,για πες!
Καψωσα μαρή..Αγάπη μου !!
Ζεσταινεσαι μωρό μου ??
στο ειπα για ποτε θα βρεθεις στο κτημα νασιουτζικ ουτε θα το καταλαβεις...δεν ακουςΤι έγινε.. πάλι σε λάθος νήμα μπήκα;
.....μόνο μαζί μουΚαψωσα μαρή..
Πρωινές καυλίτσες πάλι.. ξέρω.....μόνο μαζί μου