πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.593
- Πόντοι
- 12.056
Στην 15η ερώτηση κερδίζεις 150.000 ευρώΚαι τι κάνει στα λαγκάδια?
Στην 15η ερώτηση κερδίζεις 150.000 ευρώΚαι τι κάνει στα λαγκάδια?
Φυτεύει μανιτάριαΚαι τι κάνει στα λαγκάδια?
Και αφου τα φυτεψει;;;,Φυτεύει μανιτάρια
Ποιον της φυτεύουν??Και αφου τα φυτεψει;;;,
Μετα της τον φυτευουν;;
Για μαντεψε....εχεις 3 ευκαιριες.....μπορεις να παρεις την βοηθεια του κοινου....Ποιον της φυτεύουν??
......την βοήθεια του πολυζωη θα έπαιρνα αλλά θα κοιματε τώρα το παιδίΓια μαντεψε....εχεις 3 ευκαιριες.....μπορεις να παρεις την βοηθεια του κοινου....
Αφου κοιμαται να σε βοηθησω εγω....ή μαλλον να ερθω να σου δειξω.........την βοήθεια του πολυζωη θα έπαιρνα αλλά θα κοιματε τώρα το παιδί
....Έλα άλλο μην αργειςΑφου κοιμαται να σε βοηθησω εγω....ή μαλλον να ερθω να σου δειξω...
Θα ερθω να περασουμε μια νυχτα γεματη τρελα.....σαν να ταν η τελυταια μας φορα........Έλα άλλο μην αργεις
Ατελειωτο ταξίδι πήγαινε έλαΘα ερθω να περασουμε μια νυχτα γεματη τρελα.....σαν να ταν η τελυταια μας φορα....
Θα ερθω να περασουμε μια νυχτα γεματη τρελα.....σαν να ταν η τελυταια μας φορα....
Μαζι σου μεχρι το τελος του κοσμου θα πηγαινα...Ατελειωτο ταξίδι πήγαινε έλα
Σίγουρα γιατί ημέρα δεν σε βλέπω να ξαναβλεπεις... Ετοιμάσου να κάνεις παρέα στον Πάσσαρη στις υπόγειες φυλακές της ΚραϊόβαΘα ερθω να περασουμε μια νυχτα γεματη τρελα.....σαν να ταν η τελυταια μας φορα....
Καμμία 10αρια χρινακια θα περιμένεις μόνο....Έλα άλλο μην αργεις
.....και πάλι νέα θα είμαι!!Καμμία 10αρια χρινακια θα περιμένεις μόνο
.....και πάλι νέα θα είμαι!!
.....και πάλι νέα θα είμαι!!
Καλό απόγευμα ομορφιά μου.Ωραία δάκτυλα για..................
.....για γλύψιμο???Καλό απόγευμα ομορφιά μου.Ωραία δάκτυλα για..................
Και όχι μόνο.............για γλύψιμο???