πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.593
- Πόντοι
- 12.056
εσυ απο το δεν ξερω σε λιγο θα αρχισεις το τον αραπηΑίγινης?
Εγώ νόμιζα ήταν αραπικα!!!
εσυ απο το δεν ξερω σε λιγο θα αρχισεις το τον αραπηΑίγινης?
Τα αραπικα τι είναι???Αίγινης?
Ρωτάω και μαθαίνω,μια ζωή στο βιβλίο,όχι σαν μερικούς,μερικούς που φαγανε τα νιάτα τους στο αιδοίο!εσυ απο το δεν ξερω σε λιγο θα αρχισεις το τον αραπη
ρε με την ασχετη σε λιγο θα μας πει οτι εδω μεσα συγγραφουν ολοι(παρα)μορφωμενοι αυτης της χωραςΤα αραπικα τι είναι???
Συγνώμη αν κάνω πολλές ερωτήσεις ...
Ρωτώ για να μαθαίνω
Σε λίγο πρέπει να αποχωρήσω γιατί έληξε ο χρόνος ομιλίας μου στο νήμα μουΡωτάω και μαθαίνω,μια ζωή στο βιβλίο,όχι σαν μερικούς,μερικούς που φαγανε τα νιάτα τους στο αιδοίο!
Αραπικα fistingια φυσικά!Τα αραπικα τι είναι???
Συγνώμη αν κάνω πολλές ερωτήσεις ...
Ρωτώ για να μαθαίνω
Καλή συνέχεια αγαπητή νηματοθετρια!Σε λίγο πρέπει να αποχωρήσω γιατί έληξε ο χρόνος ομιλίας μου στο νήμα μου
σπαγγος για αλλη μια φορα σου ειπα βαλε μια καρτα 15 ευρω εσυ εκει μην χαλασεις κανα ευρω γερολαδαΣε λίγο πρέπει να αποχωρήσω γιατί έληξε ο χρόνος ομιλίας μου στο νήμα μου
Το φιστίκι κι αν το.πλένεις το σαπούνι σου χαλάςΑραπικα fistingια φυσικά!
Ανανεώστε τον χρόνο ομιλίας σας μετά το χαρακτηριστικό ήχο .......σπαγγος για αλλη μια φορα σου ειπα βαλε μια καρτα 15 ευρω εσυ εκει μην χαλασεις κανα ευρω γερολαδα
..... από ότι ξέρω τα σίριαλ θα παίξουν κανονικά σήμερα και ο σασμος και το survivorαλλαξε κατι στο προγραμμα?
στο δικο σου εννοω..... από ότι ξέρω τα σίριαλ θα παίξουν κανονικά σήμερα και ο σασμος και το survivor
Για οποιαδήποτε απορία έχετε μόνο στο Viber !!στο δικο σου εννοω
Και το "αυτή η νύχτα μενει"..... από ότι ξέρω τα σίριαλ θα παίξουν κανονικά σήμερα και ο σασμος και το survivor
Και το "αυτή η νύχτα μενει"
το κανατε εδω μεσα ραδιοτηλεοραση σε λιγο θα σκασει μυτη ο αλκης στεας ευτυχειτε..... από ότι ξέρω τα σίριαλ θα παίξουν κανονικά σήμερα και ο σασμος και το survivor
Που μενει η νύχτα??Και το "αυτή η νύχτα μενει"
Για τη νύχτα γενικά δεν ξέρω!Που μενει η νύχτα??
.... και η μέρα στα Λαγκάδια!!Για τη νύχτα γενικά δεν ξέρω!
Η μαύρη νύχτα όμως μενει στα βουνά!
Και τι κάνει στα λαγκάδια?.... και η μέρα στα Λαγκάδια!!