πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.593
- Πόντοι
- 12.056
ρε φιλε μαφιοζε ελεος πια ανοιξε τους οριζοντες σουΕγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το fisting!!!!!
ρε φιλε μαφιοζε ελεος πια ανοιξε τους οριζοντες σουΕγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το fisting!!!!!
Την ώρα που κάνεις έρωτα να τρως φιστίκια αλλά εγώ δεν τα τρώω είμαι αλλεργικήΕγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το fisting!!!!!
αλλη ασχετη απο εδω σε λιγο θα μας πει οτι ειναι ο σουπερ γκουφη ποσο κατρακυλα πιαΤην ώρα που κάνεις έρωτα να τρως φιστίκια αλλά εγώ δεν τα τρώω είμαι αλλεργική
Έχω μείνει πίσω ρε φιλε!!!ρε φιλε μαφιοζε ελεος πια ανοιξε τους οριζοντες σου
να προσεχεις τα γρηγορα μαθηματα μην μαθεις το μαθημα αποτομαΈχω μείνει πίσω ρε φιλε!!!
Πρέπει να κάνω ταχύρρυθμα γιαυτό ρωτάω!!
Θα γκουγκλαρω να δω!!!να προσεχεις τα γρηγορα μαθηματα μην μαθεις το μαθημα αποτομα
.....στο λύκειο είμαι ακόμα πιθανόν αυτά τα μαθαίνουν στο πανεπιστήμιοαλλη ασχετη απο εδω σε λιγο θα μας πει οτι ειναι ο σουπερ γκουφη ποσο κατρακυλα πια
εχετε πανεπιστημιο στο βουνο ποιος θα σου κανει τα μαθηματα ο τσομπανης.....στο λύκειο είμαι ακόμα πιθανόν αυτά τα μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο
.....ούτε ρεύμα δεν έχουμε ακόμα!εχετε πανεπιστημιο στο βουνο ποιος θα σου κανει τα μαθηματα ο τσομπανης
Λοιπόν το βρήκα!να προσεχεις τα γρηγορα μαθηματα μην μαθεις το μαθημα αποτομα
ρε γαμωτη που εμπλεξα να μην υπαρχει μια γυναικα ομορφη σαν εμενα και να τρεχει το αιμα στις φλεβες της γαλαζιο
εχει μεγαλη γλωσσα ομωςΛοιπόν το βρήκα!
Απορώ γιατί λέει όχι στον άνθρωπο η Έλενα που έχει και μικρά χεράκια!
Αυτό είναι καλό ή κακό?εχει μεγαλη γλωσσα ομως
Αυτό το χέρι τι ψάχνει εκεί??Λοιπόν το βρήκα!
Απορώ γιατί λέει όχι στον άνθρωπο η Έλενα που έχει και μικρά χεράκια!
οταν μιλαει κακο σε αλλα πραγματα ευεργετικοΑυτό είναι καλό ή κακό?
αν κατσεις λιγο ακομα θα ερθει και μπαγκς μπαννυ θα φερει καροταΑυτό το χέρι τι ψάχνει εκεί??
Τα φιστίκια??
Τα fistingια μάλλον!Αυτό το χέρι τι ψάχνει εκεί??
Τα φιστίκια??
Αίγινης?