billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
Λεφτα και να τα μοιράζεις!!!.....Να μην τα έχω ελεύθερα τα χερια μου γιατί δεν θα μπορέσω να αντισταθώ...
Κάτι θα θέλω να πιάνω
Οπότε κράτα τα στη τσέπη!!
Λεφτα και να τα μοιράζεις!!!.....Να μην τα έχω ελεύθερα τα χερια μου γιατί δεν θα μπορέσω να αντισταθώ...
Κάτι θα θέλω να πιάνω
Με εσας που κάνω παρέα τι θα μάθω??Πρόστυχη ντροπή σου
Ύστερα θέλεις να γίνεις γαλαζοαιματη..... παπάγια μαντολεςΜε εσας που κάνω παρέα τι θα μάθω??
Την προσευχή του κατηχητικου???
Πως με θέλετε αποφασίστε με ποιηματάκια και τραγουδάκια η να εκφράζομαι με σεξουαλικα υπονοούμενα??
Όλα μαζί!!!Με εσας που κάνω παρέα τι θα μάθω??
Πως με θέλετε αποφασίστε με ποιηματάκια και τραγουδάκια η να εκφράζομαι με σεξουαλικα υπονοούμενα??
Εγώ την θέλω πριγκίπισσα...εσύ φίλε μαφιοζε έχεις πηδήξει γαλαζοαιματηΌλα μαζί!!!
Που να ξέρω,δεν ματωνουν αυτές που πηδαω!Εγώ την θέλω πριγκίπισσα...εσύ φίλε μαφιοζε έχεις πηδήξει γαλαζοαιματη
Κατάλαβα όι μάχες που δίνεις είναι αναίμακτες....Που να ξέρω,δεν ματωνουν αυτές που πηδαω!
Αφού είμαι αγαπουλης!Κατάλαβα όι μάχες που δίνεις είναι αναίμακτες....
Δυστυχώς δεν γεννήθηκα στα Παρίσια και στα λονδινα....Ύστερα θέλεις να γίνεις γαλαζοαιματη..... παπάγια μαντολες
......με...... πιάνω εννοεις!Μεγάλωσα με πιάνο και γαλλικά
....εσένα ποτέ θα σε πιάσω???......με...... πιάνω εννοεις!
Μωρό μου,πότε η από που?....εσένα ποτέ θα σε πιάσω???
.....από τον γιακά να σε ρωτήσω τι άρωμα φοράςΜωρό μου,πότε η από που?
Άρωμα δεν φοράω ποτέ!.....από τον γιακά να σε ρωτήσω τι άρωμα φοράς
....τότε τι δικαιολογία θα βρω να σε πιάσω??Άρωμα δεν φοράω ποτέ!
Εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι καμμια δικαιολογία για να με πιάσεις!....τότε τι δικαιολογία θα βρω να σε πιάσω??
Δεν ξερω πως θα εκφραζεσαι αλλα εγω ετσι σε θελω...Με εσας που κάνω παρέα τι θα μάθω??
Αυτή έχει κάποιο τίτλο??Δεν ξερω πως θα εκφραζεσαι αλλα εγω ετσι σε θελω...
Δεν εχει τιτλο....δεν ειναι βασιλισσα....ουτε πριγκιπισσα...με αυτες εχω τελειωσει εδω και καιρο ευτυχως.Αυτή έχει κάποιο τίτλο??
Είναι βασίλισσα ??
Πριγκίπισσα ??
Η απλά μια κοινή θνητή ??