Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
...... σε 10 ???Πάντως εγώ που μιλησα με τους γιατρούς ούτε σε 5 χρόνια δεν σε αφήνουν
Έχω χρόνια ακόμα να βγω λόγο το νεαρό της ηλικίας μου
...... σε 10 ???Πάντως εγώ που μιλησα με τους γιατρούς ούτε σε 5 χρόνια δεν σε αφήνουν
Όταν γίνεις η όμορφη του φόρουμ γιατί τώρα δεν είσαι...... σε 10 ???
Έχω χρόνια ακόμα να βγω λόγο το νεαρό της ηλικίας μου
.....ποιος λέει ότι δεν είμαι όμορφη??Όταν γίνεις η όμορφη του φόρουμ γιατί τώρα δεν είσαι
Έχεις και άλλο μείον είσαι βλαχαδερο.... πρέπει να βρεις άντρα λόρδο.....ποιος λέει ότι δεν είμαι όμορφη??
Αφού είμαι η ομορφότερη όλων
Ναι ναι ναι...... να βρει αντρα απ το κολονδινο να τον εχει για κομοδινοΈχεις και άλλο μείον είσαι βλαχαδερο.... πρέπει να βρεις άντρα λόρδο
......μια άσχημη χωριατισσα είμαι που κανένας δεν με θέλει???Έχεις και άλλο μείον είσαι βλαχαδερο.... πρέπει να βρεις άντρα λόρδο
.....ποιος λέει ότι δεν είμαι όμορφη??
Αφού είμαι η ομορφότερη όλων
......μια άσχημη χωριατισσα είμαι που κανένας δεν με θέλει???
Αχχχχ!!
Τι θα απογινω στην ζωή όταν θα κάνει ξαστεριά???
Η Μαιρούλα η αγαπημένη μου την είχα εξυπηρέτηση πολλές φορές σε εταιρεία που δούλευα είχα πάει και σπίτι της πολλές φορές στην Παιανία....είχε και πολύ ωραία πισίνα
Πολύ όμορφη γυναίκα με δυνατή προσωπικότητα!!Η Μαιρούλα η αγαπημένη μου την είχα εξυπηρέτηση πολλές φορές σε εταιρεία που δούλευα είχα πάει και σπίτι της πολλές φορές στην Παιανία....είχε και πολύ ωραία πισίνα
Το μπεγλερι δεν έχω δει ποτέ!
Έχεις δει το τσιγάρο??Το μπεγλερι δεν έχω δει ποτέ!
Το τσιγάρο όχι!Έχεις δει το τσιγάρο??
Είναι στο ίδιο συρτάρι με τίς σοκολάτες......γυφτονουναΈχεις δει το τσιγάρο??
Εγώ δεν είμαι τσιγγουνα !Είναι στο ίδιο συρτάρι με τίς σοκολάτες......γυφτονουνα
Για αυτό βάζεις τα χέρια στις τσέπεςΕγώ δεν είμαι τσιγγουνα !
Για ρώτα τις καμαριέρες του πριβε ....
Αυτό θα πω μόνο!
Το ένα σου χέρι να δίνει και το άλλο να μην το ξέρει
.....Να μην τα έχω ελεύθερα τα χερια μου γιατί δεν θα μπορέσω να αντισταθώ...Για αυτό βάζεις τα χέρια στις τσέπες
Πρόστυχη ντροπή σου.....Να μην τα έχω ελεύθερα τα χερια μου γιατί δεν θα μπορέσω να αντισταθώ...
Κάτι θα θέλω να πιάνω