Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Αν φτασει σε σημειο πνιγμου αστο καλυτερα.....δεν λεει..Συγνωμην φιλε μου σε αλλες υποδοχες ζοριζονται , μονο οταν φτανει σε σημειο πνιγμου !!!!
Φιλε μου μιλησαμε για ζορισμα ( ΕΑΝ φτασει ) !!!!!Αν φτασει σε σημειο πνιγμου αστο καλυτερα.....δεν λεει..
......το θέμα είναι να το ευχαριστιομαστεΑν φτασει σε σημειο πνιγμου αστο καλυτερα.....δεν λεει..
Το ζητουμενο αυτο ειναι....διοτι ο οργασμος αυτος ειναι διαφορετικος...........το θέμα είναι να το ευχαριστιομαστε
Και όχι να πνιγόμαστε
Λαθος εγω ειπα για ΟΡΙΑ του πνιγμου - ζορισμα !! αυτα .......το θέμα είναι να το ευχαριστιομαστε
Και όχι να πνιγόμαστε
.....κατάλαβα αγάπη!Λαθος εγω ειπα για ΟΡΙΑ του πνιγμου - ζορισμα !! αυτα .
Είμαι Άτακτο κοριτσιΟλο αταξιες κανεις.....
Eσυ ατακτη αποκλειεται. Δεν το πιστευω εγω αυτο.Είμαι Άτακτο κοριτσι
Σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί για να σε νανουρισει
Αυτό το ντουροφαλλο!!!!πρώτη φορά το ακούω!!!!Κοπελα μου γιατι ρωτας ?? οταν κανεις 69 τι εχεις στο στομα ?? το γλειφιτζουρι του Τελη Σαβαλα (Κοτζακ ) η ενα ντουρο φαλλο (πεος ) , ?? αφου ξερεις και σου αρεσει τι ρωτας μαλλον θελεις να το ακουσεις χοντρα αλλα δεν θα το πω !!!!
Τα ειπες ολα. Δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να συμπληρωθει.Πόσες φορές γονατισες λυγισες και ξέσπασες??
Άδειασες πολλές φορές την ζωή σου!
Τη ζωή σου??
Μήπως εννοείς την ζωή των άλλων που έζησες ???..
Σκέφτηκες πως αυτή η ζωή ίσως να μην ήταν η δική σου ?
Ξέρεις εκείνη την ζωή που ονειρεύτηκες και ήθελες να ζήσεις!..Όλα εκείνα που ήθελες όταν ήσουν μικρός..Μη μου πεις πως όσα έζησες μέχρι τώρα ήταν αυτά που λαχταρουσες και ονειρευόσουν??
Φυσικά και όχι..
Παλεψες δεν λέω.. προσπάθησες.. Μα είναι λόγος αυτός να σε παρηγορεί??
Όχι βέβαια!!
Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις όσα σου ανήκουν...Αυτά που κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει από λαχτάρα.. Κάθε στιγμη μπορείς να το κάνεις αυτό αρκεί να το αποφασίσεις....Πέταξε λοιπόν τις φθηνές δικαιολογίες που σε έκαναν να ξεγελάς τον εαυτό σου και ζήσε το σήμερα χωρίς ανάσα..
Ακολούθησε τον ρυθμό της καρδιάς σου και μάζεψε τα σκόρπια όνειρα σου..
Να ξέρεις πως μπορείς !
Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για εσένα πριν φτάσεις στο σημείο να πεις:
Ας μπορούσα να γύριζα τον χρόνο πίσω!!
Λόγια ψυχής!!Τα ειπες ολα. Δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να συμπληρωθει.
Φανηκε απο την αρχη μεχρι το τελος....Λόγια ψυχής!!
"Ακολούθησε το ρυθμό της καρδιας"Πόσες φορές γονατισες λυγισες και ξέσπασες??
Άδειασες πολλές φορές την ζωή σου!
Τη ζωή σου??
Μήπως εννοείς την ζωή των άλλων που έζησες ???..
Σκέφτηκες πως αυτή η ζωή ίσως να μην ήταν η δική σου ?
Ξέρεις εκείνη την ζωή που ονειρεύτηκες και ήθελες να ζήσεις!..Όλα εκείνα που ήθελες όταν ήσουν μικρός..Μη μου πεις πως όσα έζησες μέχρι τώρα ήταν αυτά που λαχταρουσες και ονειρευόσουν??
Φυσικά και όχι..
Παλεψες δεν λέω.. προσπάθησες.. Μα είναι λόγος αυτός να σε παρηγορεί??
Όχι βέβαια!!
Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις όσα σου ανήκουν...Αυτά που κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει από λαχτάρα.. Κάθε στιγμη μπορείς να το κάνεις αυτό αρκεί να το αποφασίσεις....Πέταξε λοιπόν τις φθηνές δικαιολογίες που σε έκαναν να ξεγελάς τον εαυτό σου και ζήσε το σήμερα χωρίς ανάσα..
Ακολούθησε τον ρυθμό της καρδιάς σου και μάζεψε τα σκόρπια όνειρα σου..
Να ξέρεις πως μπορείς !
Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για εσένα πριν φτάσεις στο σημείο να πεις:
Ας μπορούσα να γύριζα τον χρόνο πίσω!!
Μια βροχερή καλημέρα!Καλημερα υπεροχο κοριτσακι........παντα αισιοδοξοι οτι ολα θα πανε καλυτερα...γεματοι αγαπη.....να περασεις ομορφα..
Το ξερω αλλα δεν ηθελα να το γραψω.....παντα αισιοδοξα ειπαμε.Μια βροχερή καλημέρα!
Εγώ που μισώ την βροχή και λατρεύω τον ήλιο!