Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Τι θα έλεγες να μοιραζαμε 69 φιλιά μεταξύ μας?Δύο φιλιά!!
Το 69 είναι ο αγαπημένος μου αριθμόςΤι θα έλεγες να μοιραζαμε 69 φιλιά μεταξύ μας?
Και ο δικός μου!Το 69 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός
Τυχαίο??,Και ο δικός μου!
Τι σύμπτωση!
Μακαρι να ημουν εγω στη θεση απο τα γατακια.....νιαου....νιαου....
Νιάου η γατούλα με την ροζ μυτούλαΜακαρι να ημουν εγω στη θεση απο τα γατακια.....νιαου....νιαου....
Αχ αυτη η γατουλα με την ροζ μυτουλα τι κανει και αναστατωνει τον γατουλη..Νιάου η γατούλα με την ροζ μυτούλα
Που να σε φέρει δεν έχεις πάσο για το Δαφνί?Αυτή την ώρα αγκαλιά σε θέλω στο κρεβάτι..
Αγόρι μου είναι δύσκολο πώς θα κλείσω μάτι...
Έλα και πάρε με αγκαλιά να με ζεστάνεις έλα...
Κάψε το τώρα το κορμί και φέρε με στην τρέλα..
Και εγώ ηλιέλαιο.. αλλιώς θα γίνει βαριά για την κοιλίτσα μουΚαι εγω φαντάζομαι να σου βάζω λαδάκι για να μην σε κάψει ο ηλιος!
Ρε μαφιοζε θες να μας κλείσεις το μαγαζί.... Είπαμε οικονομίαΜόνο ένα?
Έχει μια θέση στην VIP πτέρυγα στον Κορυδαλλό αν σε ενδιαφέρειΜακαρι να ημουν εγω στη θεση απο τα γατακια.....νιαου....νιαου....
......γιατί εσύ νομίζεις θα με αντέξουν στο Δαφνί??Που να σε φέρει δεν έχεις πάσο για το Δαφνί?
Μωρέ ας σε γωνιασω εγώ μέσα.... για να μπορέσω να αγοράσω τις σοκολάτες......γιατί εσύ νομίζεις θα με αντέξουν στο Δαφνί??
Θα τους αρχίσω στα φιλοσοφικά μου και θα με διώξουν
Σοκολατες όταν ανοίξω περίπτεροΜωρέ ας σε γωνιασω εγώ μέσα.... για να μπορέσω να αγοράσω τις σοκολάτες
Ο γατουλης ξερει να πηδαει και θα την κοπανησει απο εκει μεσα.....Έχει μια θέση στην VIP πτέρυγα στον Κορυδαλλό αν σε ενδιαφέρει
Το Παγωτό γλειφεται,δεν τρώγεται!
Εξαρτάτε το παγωτό ΜΠΙΛΤο Παγωτό γλειφεται,δεν τρώγεται!
Οτι πειτε!Εξαρτάτε το παγωτό ΜΠΙΛ