Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
......έχω εμπειρία μεγάλη από παγωτά!!!Οτι πειτε!
Εσείς ξέρετε καλύτερα!
......έχω εμπειρία μεγάλη από παγωτά!!!Οτι πειτε!
Εσείς ξέρετε καλύτερα!
Ξέρεις πόσοι γατουληδες πηδηξανε και μετά κατέληξαν στην Κέρκυρα με την ποδιτσα δεμένη πισθάγκωναΟ γατουλης ξερει να πηδαει και θα την κοπανησει απο εκει μεσα.....
......για πες μας κύριε πολυζωη πόσοι????Ξέρεις πόσοι γατουληδες πηδηξανε και μετά κατέληξαν στην Κέρκυρα με την ποδιτσα δεμένη πισθάγκωνα
......για πες μας κύριε πολυζωη πόσοι????
Σωστος !! υπαρχει και τραγουδι !!!!!Η φαντασία μου τα φταίει όλα!!!!
Φαε λαδι και ελα βραδυ !!!!!!! χαχαΚαι εγω φαντάζομαι να σου βάζω λαδάκι για να μην σε κάψει ο ηλιος!
Σωστα !!! γιατι η γυναικα μπορει και μετραει μεχρι το 68 !! και αυτο γιατι στο 69 μπουκωνει το στομα της !! χαχαΤο 69 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός
Τι έχει το στόμα της και μπουκώνει???Σωστα !!! γιατι η γυναικα μπορει και μετραει μεχρι το 68 !! και αυτο γιατι στο 69 μπουκωνει το στομα της !! χαχα
Στο περίπου...το λες και παγωτό...Τι έχει το στόμα της και μπουκώνει???
Μημπως κανένα παγωτό??
Συγνώμη που ρωτώ δεν ξέρω!
Αν δεν το πω παγωτό πως να το ονομάσω???Στο περίπου...το λες και παγωτό...
Αλλοι το γλυφουν και δροσιζονται αλλοι το γλυφουν και ζοριζονται....μαλλον....Αν δεν το πω παγωτό πως να το ονομάσω???
Γλυφιτζουρι ???
.....και άλλοι τους το γλύφουν και βρίσκονται στο παράδεισοΑλλοι το γλυφουν και δροσιζονται αλλοι το γλυφουν και ζοριζονται....μαλλον....
Κοπελα μου γιατι ρωτας ?? οταν κανεις 69 τι εχεις στο στομα ?? το γλειφιτζουρι του Τελη Σαβαλα (Κοτζακ ) η ενα ντουρο φαλλο (πεος ) , ?? αφου ξερεις και σου αρεσει τι ρωτας μαλλον θελεις να το ακουσεις χοντρα αλλα δεν θα το πω !!!!Τι έχει το στόμα της και μπουκώνει???
Μημπως κανένα παγωτό??
Συγνώμη που ρωτώ δεν ξέρω!
Συγνωμην φιλε μου σε αλλες υποδοχες ζοριζονται , μονο οταν φτανει σε σημειο πνιγμου !!!!Αλλοι το γλυφουν και δροσιζονται αλλοι το γλυφουν και ζοριζονται....μαλλον....
.....εκφρασου ελεύθερα αγόρι μου !Κοπελα μου γιατι ρωτας ?? οταν κανεις 69 τι εχεις στο στομα ?? το γλειφιτζουρι του Τελη Σαβαλα (Κοτζακ ) η ενα ντουρο φαλλο (πεος ) , ?? αφου ξερεις και σου αρεσει τι ρωτας μαλλον θελεις να το ακουσεις χοντρα αλλα δεν θα το πω !!!!
Τουλουμπακι;λουκάνικο ίσως;Αν δεν το πω παγωτό πως να το ονομάσω???
Γλυφιτζουρι ???
Δεν θα σου την κανω την χαρη , θα στην πω πολυ χοντρα στο viber !!!!! φιλια πολλα......εκφρασου ελεύθερα αγόρι μου !
Ρωτώ για να μαθαίνω και χοντρές και αδύνατες απαντήσεις!
Από όλα εχει ο μπαξές...
Εννοειται παντα παγωτο τι αλλο........και άλλοι τους το γλύφουν και βρίσκονται στο παράδεισο
Υ...Γ.....Να μην παρεξηγηθώ πάντα εννοώ το παγωτό
Μα γιατί ρε μωρό μου ??Δεν θα σου την κανω την χαρη , θα στην πω πολυ χοντρα στο viber !!!!! φιλια πολλα.