billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.433
- Πόντοι
- 5.956
Μόνο να μας καΒλομαθαινεις εσυ!Γυμνή φωτο τον χειμώνα που θα χιονίσει μην σας καλομαθαινω
Ξέρεις!
Μόνο να μας καΒλομαθαινεις εσυ!Γυμνή φωτο τον χειμώνα που θα χιονίσει μην σας καλομαθαινω
.....για κανένα τραγουδάκι και κανένα ποιηματάκι καλή είμαι!!Μόνο να μας καΒλομαθαινεις εσυ!
Ξέρεις!
Καλημερα. Μια συγκεκριμενη αν ανεβασεις θα πεσει το bou για πλακα..........αυτές τις μέρες έχω χάσει την έμπνευση μου για ποιηματάκι
Γυμνή φωτο τον χειμώνα που θα χιονίσει μην σας καλομαθαινω
Οι καρδούλες που πηγαν?.....για κανένα τραγουδάκι και κανένα ποιηματάκι καλή είμαι!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙ
................
Αυτή εννοείς?Καλημερα. Μια συγκεκριμενη αν ανεβασεις θα πεσει το bou για πλακα....
περιμενε να φερω τις πατεριτσεςΚαλημερα. Μια συγκεκριμενη αν ανεβασεις θα πεσει το bou για πλακα....
εσυ θελεις να μας το κλεισεις το μαγαζι ειπαμε λιτοτηταΟι καρδούλες που πηγαν?
Καλημέρα Έλενα μου!
......είπα να δείξω ότι είμαι σκληρό κοριτσι !!Οι καρδούλες που πηγαν?
Καλημέρα Έλενα μου!
Η αγαπούλα για τον αγαπουλη!......είπα να δείξω ότι είμαι σκληρό κοριτσι !!
Με τις καρδούλες θα με λένε
ΕΛΕΝΑ Η ΑΓΑΠΟΥΛΑ
......είπα να δείξω ότι είμαι σκληρό κοριτσι !!
Με τις καρδούλες θα με λένε
ΕΛΕΝΑ Η ΑΓΑΠΟΥΛΑ
Αυτες θα τις βρεις αλλου. Μιλαμε για σεμνη φωτογραφια της καβλιαρας γυναικας.Αυτή εννοείς?
.....παντα σεμνά ντυσίματα κάνω εγώ μωρό μου !!Αυτες θα τις βρεις αλλου. Μιλαμε για σεμνη φωτογραφια της καβλιαρας γυναικας.
Σεμνά ντυσίματα και ερεθιστικα γδυσιματα!!!.....παντα σεμνά ντυσίματα κάνω εγώ μωρό μου !!
Και δεν χαλας χατιρια καρδια μου........παντα σεμνά ντυσίματα κάνω εγώ μωρό μου !!
εγω θα ελεγα οτι ηθελε να του παρεις γλυφιτζουρι γιατι αν περιμενει σοκολατα να τον βαλω στην λιστα αναμονηςΑγόρια μου να ρωτήσω την γνώμη σας !
Μου λέει ένα αγόρι στο γυμναστήριο!
Αχχ !ελενα μου πόσο χρονών είσαι??
Του λεω !!
Πλάκα μου κάνεις μου λέει για 30 μοιάζεις έχεις ωραίο σώμα ίχνος κυτταρίτιδας πανέμορφα μάτια !!
Και λέω μέσα μου τα εννοεί η θέλει να ..............??
Του λεω αγόρι μου μάθε πρώτα να περπατάς και μετά να τρέχεις
.....εγώ λέω μάλλον θέλει να γινω η μέλλουσα σύζυγος τουεγω θα ελεγα οτι ηθελε να του παρεις γλυφιτζουρι γιατι αν περιμενει σοκολατα να τον βαλω στην λιστα αναμονης
Είναι αυτό που λενε!Αγόρια μου να ρωτήσω την γνώμη σας !
Μου λέει ένα αγόρι στο γυμναστήριο!
Αχχ !ελενα μου πόσο χρονών είσαι??
Του λεω !!
Πλάκα μου κάνεις μου λέει για 30 μοιάζεις έχεις ωραίο σώμα ίχνος κυτταρίτιδας πανέμορφα μάτια !!
Και λέω μέσα μου τα εννοεί η θέλει να ..............??
Του λεω αγόρι μου μάθε πρώτα να περπατάς και μετά να τρέχεις
φιλε μαφιοζε πας και χωρις ραντεβουΕίναι αυτό που λενε!
"Ομορφυνες η έχω καιρό να ..
.."
Χωρίς πλάκα για λιγότερο από 30 φαίνεσαι!