Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.592
.....τα μισώ τα κουνούπια!!σε ενα μπιτς μπαρ με 2 φιλαρακια χαλαρα μας φαγανε τα κουνουπια ολα κομπλε
Χρειάζεται και η διασκέδαση!
Να είσαστε καλά και να περνάτε όμορφα
.....τα μισώ τα κουνούπια!!σε ενα μπιτς μπαρ με 2 φιλαρακια χαλαρα μας φαγανε τα κουνουπια ολα κομπλε
....που έχεις κρυφτεί πονηρουλη ???Καλημερα ομορφια μου απο το κρησφυγετο.......ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο να εχεις
για ποσο θα κρυβεσαι θα ξεμυτισεις τι θα κανεις χωρια που εχω βαλει την ΕΥΠ οποτε ειναι ζητημα πολυ λιγων ημερων να σε γραπωσουνΚαλημερα ομορφια μου απο το κρησφυγετο.......ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο να εχεις
Ουτε αυτη δεν θα με βρει εδω που ειμαι..........που έχεις κρυφτεί πονηρουλη ???
Όπου και να πας η νικολουλη θα σε βρει είναι προσωπική μου φίλη
Γιατί δεν με πήρες μαζί σου ??Ουτε αυτη δεν θα με βρει εδω που ειμαι......
Επειδη θα ησουν καλο κοριτσι δεν σε πηρα......δεν σε θελω καλο κοριτσι οταν εισαι μαζι μου....Γιατί δεν με πήρες μαζί σου ??
Θα ήμουνα καλό κορίτσι ούτε που θα καταλάβαινες την παρουσία μου !!
εξηγησε στην κοπελα οτι οι πτερυγες ειναι χωριστα για αντρες και γυναικεςΕπειδη θα ησουν καλο κοριτσι δεν σε πηρα......δεν σε θελω καλο κοριτσι οταν εισαι μαζι μου....
.....Η πτέρυγα για τις βασσιλισες που είναι??εξηγησε στην κοπελα οτι οι πτερυγες ειναι χωριστα για αντρες και γυναικες
εξαρταται αν εισαι της αγγλιας η απο κανα φτωχομπινεδιαρικο κρατιδιο.....Η πτέρυγα για τις βασσιλισες που είναι??
....της Αγγλίας φυσικά!!εξαρταται αν εισαι της αγγλιας η απο κανα φτωχομπινεδιαρικο κρατιδιο
ωχ προβλεπω μαλλιοτραβηγμα μετα τα καλλιστεια....της Αγγλίας φυσικά!!
....ας κερδίσει η καλύτερη και η πιο βλάχαωχ προβλεπω μαλλιοτραβηγμα μετα τα καλλιστεια
τοτε νουνα εισαι εκτος συναγωνισμου παρε το κοπαδι και κατεβα....ας κερδίσει η καλύτερη και η πιο βλάχα
Υπαρχει και αυτη της κωλοτουμπας....αλλου ξεκιναω....αλλου καταληγω.......της Αγγλίας φυσικά!!
Και θα τον ξυπναγες γλυκά καθε πρωί!Γιατί δεν με πήρες μαζί σου ??
Ναι ναι σε πιστεψαμε !!καβλοραπανο !!!Γιατί δεν με πήρες μαζί σου ??