Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.592
Γειά σου αγαπη !!Ναι ναι σε πιστεψαμε !!καβλοραπανο !!!
Η γνώμη που έχω για τον εαυτό μου είναι ότι σε γενικές γραμμές είμαι ησυχη
Οι γνώμες διίστανται!
Γειά σου αγαπη !!Ναι ναι σε πιστεψαμε !!καβλοραπανο !!!
και οτι δεν μιλας καθολου παλι εγω πρεπει να τα λεωΓειά σου αγαπη !!
Οι γνώμες διίστανται!
Μωρο μου δεν νομιζω για το καβλοραπανο να υπαρχουν γνωμες που να διιστανται , οποιος το αμφισβητει εχει προβλημα !!! οσο και απειρος και αν ειναι .Φιλια .Γειά σου αγαπη !!
Οι γνώμες διίστανται!
......νταξει ίσως είμαι λίγο γλωσσούκαι οτι δεν μιλας καθολου παλι εγω πρεπει να τα λεω
Απο του θεου το αυτι στο στομα της.....και ας πεθανω μετα....Και θα τον ξυπναγες γλυκά καθε πρωί!
Καλημέρα Έλενα μου!
Τα φιλιά προτιμω να μου τα δώσεις από κοντά γλυκέ μου !Μωρο μου δεν νομιζω για το καβλοραπανο να υπαρχουν γνωμες που να διιστανται , οποιος το αμφισβητει εχει προβλημα !!! οσο και απειρος και αν ειναι .Φιλια .
Δεν λεω οχι , αλλα εσυ κανόνιζες ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!Τα φιλιά προτιμω να μου τα δώσεις από κοντά γλυκέ μου !
ayto me to ligo πως το μετρας γιατι και ο χαμαιλεονταςυποστηριζει οτι εχει μικρη γλωσσα......νταξει ίσως είμαι λίγο γλωσσού
τωρα που απεδρασε οπως λεει και το τραγουδιΤα φιλιά προτιμω να μου τα δώσεις από κοντά γλυκέ μου !
Εξαρταται που την χρησιμοποιει....για ποιον λογο.ayto me to ligo πως το μετρας γιατι και χαμαιλεονταςυποστηριζει οτι εχει μικρη γλωσσα
νουνα να ρωτησω κατι στο τηλεφωνο εχεις βαλει εξωτερικο σκληρο δισκοΑγόρια μου τι έχω πει ???
1...δεν απαντώ σε κλήσεις όσο και να επιμένετε!!
2...όχι πολλά,άσκοπα μηνύματα στο Viber !
3...όσα παιδιά έχω μπλοκ μην με παίρνετε από αλλά νούμερα!!
4...συγνώμη αν αναγκάζομαι να λέω τα ίδια και ίδια γραφική έχω καταντήσει!
τα φιλιά μου
.....μαλακό δίσκο έχω βάλεινουνα να ρωτησω κατι στο τηλεφωνο εχεις βαλει εξωτερικο σκληρο δισκο
καθεσαι που καθεσαι ολη την ημερα δασκαλε μαζεψε τουλιχιστον καμια πετρα θα σε βοηθησει στην παραπερα πορεια σου στην κασσανδρα χαλκιδικηςΜια μικρη βοηθεια
σιγα μην πληρωνες καπου τον τσουρνεψες.....μαλακό δίσκο έχω βάλει
...... από τα jumbo τον πήρασιγα μην πληρωνες καπου τον τσουρνεψες
παλι σπαταλες κανεις σου εχω πει στα κινεζομαγαζα θα πηγαινεις...... από τα jumbo τον πήρα
Μια μικρη βοηθεια
Εχω φιλο τον κοντο θα την γλυτωσωκαθεσαι που καθεσαι ολη την ημερα δασκαλε μαζεψε τουλιχιστον καμια πετρα θα σε βοηθησει στην παραπερα πορεια σου στην κασσανδρα χαλκιδικης