πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.701
- Πόντοι
- 12.056
ετοιμασου για βουτιες εχει ωραια θαλασσα στην κασσανδραΕχω φιλο τον κοντο θα την γλυτωσω
ετοιμασου για βουτιες εχει ωραια θαλασσα στην κασσανδραΕχω φιλο τον κοντο θα την γλυτωσω
Κοιτα συμπτωση θα παω διακοπες εκει..τυχαιο;ετοιμασου για βουτιες εχει ωραια θαλασσα στην κασσανδρα
Ελα σε περιμενω για βουτιες....γυμνοι
τοτε μην κανεις καμια μλκια και πληρωσεις ξενοδοχειο και διατροφη ειναι ολα μεσα στο πακετο all inclusiveΚοιτα συμπτωση θα παω διακοπες εκει..τυχαιο;
Ααααα !!!Κοιτα συμπτωση θα παω διακοπες εκει..τυχαιο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα σε περιμενω για βουτιες....γυμνοι
Εσενα ευκολα.....εισαι κελεπουρι....που θα βρω καλυτερη....σε ολα..Ααααα !!!
Αν με δεις γυμνή θα πρέπει μετά να με αποκαταστήσεις να με παντρευτείς
μην στεναχωριεσαι noyna toy exω kanei ena fakelo μονο που επειδη εισαι ανηλικο θελουν την συγκατεθεση του μπαμπα σου για να σε παντρευτειΑαααα !!!
Αν με δεις γυμνή θα πρέπει μετά να με αποκαταστήσεις να με παντρευτείς
.....Να ένα καλό παιδί!!Εσενα ευκολα.....εισαι κελεπουρι....που θα βρω καλυτερη....σε ολα..
ελα ντε σπανιζουν τετοια πλασματα ειναι στα ειδη υποεξαφανιση σαν τα πανταΕσενα ευκολα.....εισαι κελεπουρι....που θα βρω καλυτερη....σε ολα..
....θα ξετρελαθει οποίος γνωρίσει τον μπαμπά μου !μην στεναχωριεσαι noyna toy exω kanei ena fakelo μονο που επειδη εισαι ανηλικο θελουν την συγκατεθεση του μπαμπα σου για να σε παντρευτει
αυτα γραφεις εδω μεσα και μετα χτυπαει το νημα μυγες και εσυ δεν προκειτε να βρεις γαμπρο....θα ξετρελαθει οποίος γνωρίσει τον μπαμπά μου !
Θα ζητήσει από το γαμπρό ΑΜΚΑ ΑΦΜ και αριθμό ταυτότητας από τα πρώτα λεπτά γνωριμίας
...... οι ανεπιθύμητες μύγες θα πρέπει να πηγαίνουν σε άλλο λουλουδάκι!αυτα γραφεις εδω μεσα και μετα χτυπαει το νημα μυγες και εσυ δεν προκειτε να βρεις γαμπρο
μηπως σου πεσει βαρυ στο στομαχακι σου και πρεπει να το δωσεις στο βαφτιστηρι που ειναι σαν σκελετος απο την πεινα...... οι ανεπιθύμητες μύγες θα πρέπει να πηγαίνουν σε άλλο λουλουδάκι!
......τελικά κανένας δεν με αγάπησε πάω να απολαύσω μια τούρτα να ξεσπάσω εκεί .
Συγνώμη εκλερακι ήθελα να πω
......ζήτα μου ότι άλλο θέλεις εκτός από το γλυκό μουμηπως σου πεσει βαρυ στο στομαχακι σου και πρεπει να το δωσεις στο βαφτιστηρι που ειναι σαν σκελετος απο την πεινα
Εγω ποτε...αν δεν με παντρευτεις θα παω να πνιγω τωρα......Να ένα καλό παιδί!!
Οι υπόλοιποι στρίβειν δια του αρραβώνος
Σε ευχαριστώ
......ζήτα μου ότι άλλο θέλεις εκτός από το γλυκό μου
σκοινι θελειςΕγω ποτε...αν δεν με παντρευτεις θα παω να πνιγω τωρα.
......θα το χρειαστεί για μετά τον γάμο μαςσκοινι θελεις
για να απλωνεις τα ρουχα......θα το χρειαστεί για μετά τον γάμο μας
Για να σε δεσω στο κρεβατι;;;;......θα το χρειαστεί για μετά τον γάμο μας
......εκεί θα χρειαστούμε χειροπέδες!!Για να σε δεσω στο κρεβατι;;;;