Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Εγώ πάλι έχω πρόβλημα άλλο. Έκανα το λάθος να δω τη φωτογραφία σου και τωρα δεν μπορώ να γυρίσω πλευρόΕγώ πάντως δεν είμαι σίγουρα είναι πολύ νωρίς για εμένα!
Εγώ πάλι έχω πρόβλημα άλλο. Έκανα το λάθος να δω τη φωτογραφία σου και τωρα δεν μπορώ να γυρίσω πλευρόΕγώ πάντως δεν είμαι σίγουρα είναι πολύ νωρίς για εμένα!
Αυτό όντως είναι ένα μεγάλο προβλημμα θα σου προτείνω να κοιμηθείς ανάσκελα..Εγώ πάλι έχω πρόβλημα άλλο. Έκανα το λάθος να δω τη φωτογραφία σου και τωρα δεν μπορώ να γυρίσω πλευρό
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.. Κρεβάτι αντίσκηνο θα έχω σήμερα το βράδυ. ΧαχαχαΑυτό όντως είναι ένα μεγάλο προβλημμα θα σου προτείνω να κοιμηθείς ανάσκελα..
Διάφορες επιστημονικές μελέτες λένε ότι ανάσκελα είναι ο πιο υγιεινός υπνος !
Να έρθω για παρέα που δεν νυστάζω??Ευχαριστώ για τη συμβουλή.. Κρεβάτι αντίσκηνο θα έχω σήμερα το βράδυ. Χαχαχα
κορμαρα για πολλα φιλακια παντου!!
Εννοείται.. Απλά θα πρέπει να προσέχεις μην πέσει το αντίσκηνο. Ένταξη;Να έρθω για παρέα που δεν νυστάζω??
Ησυχη θα είμαι
Συγνώμη που σε ξυπνήσαμε μωρό μου είμαστε ζωηρά παιδάκιαΠω πω πω πολυ φασαρια κανετε και με ξυπνησατε.... αντε να παω για νανι παλι.
Σου στέλνω κι εγώ ένα γλυκό φιλίκορμαρα για πολλα φιλακια παντου!!
Συγνώμη που σε ξυπνήσαμε μωρό μου είμαστε ζωηρά παιδάκια
Σου στέλνω κι εγώ ένα γλυκό φιλί
Καλημέρα φως της καρδιάς μουΚαλημέρα Έλενα μου και φίλοι εδώ του νήματος.
Καλό μήνα και με το καλό να οδεύουμε προς το καλοκαίρι αν και φέτος το κόβω πιο τροπικαλ από ποτέ.
Μαρή..., χτες βράδυ τα είδα.., τι έπαθες; ξάναψες;
Το πιο ελαφριά που το είδες; άλλη φωτο θα εννοείς εσύ μάλλον..Καλημέρα φως της καρδιάς μου
Καλοκαίρι είπα να ντυθώ πιο ελαφριά
Τα παιδιά εδώ ρώτα όχι εμένα..εγώ το έχω χαρτογραφήσει αυτό το κορμίΓια πες σου αρέσει η μέλλον σύζυγος σου γυμνή??
Καλημερα μαθητρια μου....Καλημέρα φως της καρδιάς μου
Καλοκαίρι είπα να ντυθώ πιο ελαφριά
Για πες σου αρέσει η μέλλον σύζυγος σου γυμνή??
γιαουρτα μεχρι και τα προβατα θα σε βαλει να πουλησειςΤο πιο ελαφριά που το είδες; άλλη φωτο θα εννοείς εσύ μάλλον..
Τα παιδιά εδώ ρώτα όχι εμένα..εγώ το έχω χαρτογραφήσει αυτό το κορμί
Μέχρι και αντίσκηνα στήθηκαν για πάρτη σου
Μα ξαναμμενη είναι μονίμως!!!τι έπαθες; ξάναψες;
προτιμαει ολοκληρο το πληρωμαΜα ξαναμμενη είναι μονίμως!!!
Ένα πυροσβέστη επειγόντως!
Οποία είναι στα γούστα ετσι κάνει!προτιμαει ολοκληρο το πληρωμα
Αυτό ξαναπες το, μόνιμο πρόβλημα κάβλας !!Μα ξαναμμενη είναι μονίμως!!!
Ένα πυροσβέστη επειγόντως!
εσενα η διορια σου τελειωσε μεσα στον μηνα τουτο θα γινει ο γαμος αντερστενΑυτό ξαναπες το, μόνιμο πρόβλημα κάβλας !!