πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.231
- Πόντοι
- 12.056
τωρα που γερασε και ο σακης κουβας ψαξτε τον δευτεροΕίσαι ωραίο παλληκάρι και θα σε πάθουν πολλές!
τωρα που γερασε και ο σακης κουβας ψαξτε τον δευτεροΕίσαι ωραίο παλληκάρι και θα σε πάθουν πολλές!
Me tooooooo
Ο Ανθρωπος που είναι τσιγκούνης στα χρήματα είναι τσιγκούνης και στα αισθήματα .Παλαιάς κοπής κι εγώ εάν δεν το κατάλαβες.Εγώ είμαι γυναίκα παλιάς κοπής και ο άντρας της παρέας ούτε τις τσίχλες δεν μας άφηνε να πληρώσουμε το θεωρούσε ντροπή από την στιγμή που συνόδευε μια κοπέλα!
Πάω συχνά μπιλ Και πριβε και βλέπω ζευγαράκια που για το δωμάτιο που έμειναν πληρώνουν από μισά..
Και λέω μέσα μου απορώ αυτός πως κυκλοφορεί γκόμενά ντροπή του αντρικού φύλου!
Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι θα πουνε
Μα Έλενα μου ισότητα θέλετε όλα από μισά !
Και θα απαντήσω!
Ισότητα θέλουμε στον σεβασμό!
Κάθε γυναίκα εργαζόμενη στην σημερινή εποχή έχει χρήματα στο πορτοφόλι της!
Αλλά ρε φίλε αν θέλεις να φανείς μάγκας στα μάτια της κάνε την διαφορά!!.
αυτη την ειχα γκομενα νουνα και μου επαιρνε και σοκολατες ... οχι σαν κατι γιουφτους
Είσαι ωραίο παλληκάρι και θα σε πάθουν πολλές!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !Ο Ανθρωπος που είναι τσιγκούνης στα χρήματα είναι τσιγκούνης και στα αισθήματα .Παλαιάς κοπής κι εγώ εάν δεν το κατάλαβες.
Δυστυχως αυτη ειναι πλεον η πραγματικοτητα.Αν αναρωτιέσαι ποιοι νοιάζονται για σένα διάβασε αυτό !!
Για εσένα νοιάζονται αυτοί που ελευθερώνουν χρόνο για να σου μιλήσουν και όχι αυτοί που σου μιλάνε στον ελεύθερο χρόνο τους!
Καλό βράδυ αν και για εμένα αυτή η ώρα είναι απόγευμα γιατί κοιμαμε αργάΑυτο που καταλαβα τελευταιες εβδομαδες ειναι οτι δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για πραγματα που δεν προκειται να αλλαξουν.
Χανεις την ουσια.....μην σκεφτεσαι πολυ.....ζησε τις στιγμες.
Γιατι;;;;
Because Life is too fucking short.
Επιβεβαιωθηκε και παλι σημερα.
Καλο βραδυ και καλα να περασετε οτι και αν κανετε.
Νιατο εσυ εμεις οι γεροι παμε νωρις για υπνο....Καλό βράδυ αν και για εμένα αυτή η ώρα είναι απόγευμα γιατί κοιμαμε αργά
The queens of lust never sleep!!!Καλό βράδυ αν και για εμένα αυτή η ώρα είναι απόγευμα γιατί κοιμαμε αργά
Goodnight ΜΠΙΛ !The queens of lust never sleep!!!
Η έμπνευση μου έλειπε
Καλησπέρα αγάπες μου μεγάλες πόσο χαιρομαι που δεν κοιμάστε!!Η έμπνευση μου έλειπε
Κι' ευθύς ήρθε μπροστά μου
Λέξεις, λουλούδια, μουσικές
Χάνω τα λογικά μου;;
Και όμως δε μου σαλεψε
Ο νους μου καλά πηγαίνει
Και πουτσος μου ο ευτυχής
Σε βλέπει και σκληραίνει
Τι δημιούργημα είσαι εσύ;;
Για ύπνο είμαι τώρα;;;Καλησπέρα αγάπες μου μεγάλες πόσο χαιρομαι που δεν κοιμάστε!!
Σε ευχαριστώ!
Εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρα είναι πολύ νωρίς για εμένα!Για ύπνο είμαι τώρα;;;
Καλή ξεκουραση αδυναμία μου !!Το γεροντακ(η ) παει για υπνο ....