pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Δε μπορώ, αρχίζει η περίοδος που κάνω το βοσκό με τα πρόβατα στα λιβάδιαεσενα η διορια σου τελειωσε μεσα στον μηνα τουτο θα γινει ο γαμος αντερστεν
Δε μπορώ, αρχίζει η περίοδος που κάνω το βοσκό με τα πρόβατα στα λιβάδιαεσενα η διορια σου τελειωσε μεσα στον μηνα τουτο θα γινει ο γαμος αντερστεν
μια χαρα εισαι θρεμενος δεν χρειαζεται αλλοΔε μπορώ, αρχίζει η περίοδος που κάνω το βοσκό με τα πρόβατα στα λιβάδια
Άσε μισός έχω μείνει... ακόμα να αναπληρώσωμια χαρα εισαι θρεμενος δεν χρειαζεται αλλο
εγω παντως στο εφτιαξα λιγο γιατι εχεις πολυ δρομο ακομη μπροστα σου ..δεξιωσεις τα λογια του παπα του πεθερου και τις πεθεραςΆσε μισός έχω μείνει... ακόμα να πληρώσω
Δε ξεκολλάει λέμε από το κ.....ι μου (κορμί.. μη πάει αλλού ο νους σας)
....όχι έναν αλλά 5 να είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα!Μα ξαναμμενη είναι μονίμως!!!
Ένα πυροσβέστη επειγόντως!
5 δεν κάνουν τίποτα... Ολόκληρος σταθμός χρειάζεται, και αν μπορέσει.......όχι έναν αλλά 5 να είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα!
1000 καλοι χωράνε5 δεν κάνουν τίποτα... Ολόκληρος σταθμός χρειάζεται, και αν μπορέσει...
Αγάπη και καλή καρδιά να υπα΄ρχει και 2000 χωράνε....1000 καλοι χωράνε
5 είναι ότι πρέπει,δυο χέρια εχεις1000 καλοι χωράνε
Αυτό είναι συνώνυμο της ορθοκαβλιασης!Αυτό ξαναπες το, μόνιμο πρόβλημα κάβλας !!
Αντισκηνο?Ευχαριστώ για τη συμβουλή.. Κρεβάτι αντίσκηνο θα έχω σήμερα το βράδυ. Χαχαχα
Κάτι τέτοιο αλλά στο ξαπλωτό τουΑντισκηνο?
Τέτοιο?
Ουτε για γαμους, βαφτισια και ολα τα κομφορ......Και μην ξανακούσω τίποτα για γάμους!
Για κουμπαριές όμως θέλειςΚαι μην ξανακούσω τίποτα για γάμους!
Ειναι γνωστο ο κουμπαρος και η κουμπαρα 3 φορες την ημεραΓια κουμπαριές όμως θέλεις
Πονηρουλη
.....μόνο τρεις???Ειναι γνωστο ο κουμπαρος και η κουμπαρα 3 φορες την ημερα
Δεν διαβασες καλα 3Χ7 = 21 φορες την εβδομαδα......μόνο τρεις???
Η εβδομάδα έχει 7 ημέρες
Την εβδομάδα δάσκαλε, την εβδομάδα!Ειναι γνωστο ο κουμπαρος και η κουμπαρα 3 φορες την ημερα