Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.782
- Πόντοι
- 5.956
Μονο 3 φορες την εβδομαδα με αυτον τον πυραυλο.Την εβδομάδα δάσκαλε, την εβδομάδα!
Εδω το 3 φορες σε μια ωρα σου το κανει για πλακα. Ευκολα.
Μονο 3 φορες την εβδομαδα με αυτον τον πυραυλο.Την εβδομάδα δάσκαλε, την εβδομάδα!
Με παντρεμένη γυναίκα τρεις φορές την ημέρα?Μονο 3 φορες την εβδομαδα με αυτον τον πυραυλο.
Εδω το 3 φορες σε μια ωρα σου το κανει για πλακα. Ευκολα.
Ευκολα......παντα βρισκεται ο τροπος.....η θεληση να υπαρχειΜε παντρεμένη γυναίκα τρεις φορές την ημέρα?
Η καλλιέργεια της θέλησης είναι το μυστικό της ύπαρξής μας!!Ευκολα......παντα βρισκεται ο τροπος.....η θεληση να υπαρχει
Συμφωνω οπου υπαρχει θεληση θα βρεθει τροπος.....Η καλλιέργεια της θέλησης είναι το μυστικό της ύπαρξής μας!!
Αααα δάσκαλε,όλα κιόλα, εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος!Ευκολα......παντα βρισκεται ο τροπος.....η θεληση να υπαρχει
Καλα μολις ομως γευτεις το νεκταρ τα ξεχνας ολα.Αααα δάσκαλε,όλα κιόλα, εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος!
Μην υποβιβαζεις τη βασίλισσα σε σειρήνα!Καλα μολις ομως γευτεις το νεκταρ τα ξεχνας ολα.
Ειναι σειρινα με την καλη την εννοια......σε μαγευει.
Αυτον το τιτλο δεν προκειται να τον χασει ποτε.Μην υποβιβαζεις τη βασίλισσα σε σειρήνα!
Ήρθε ο καιρός να κάνω κάτι πια και ‘γώ
Το ταξίδι είναι κάτι σαν πόρτα από πού βγαίνεις από την πραγματικότητα για να μπεις σε ένα χώρο ανεξερεύνητο που μοιάζει με όνειρο !......Αν θες να ταξιδέψεις μακριά, ξεκίνα το ταξίδι χωρίς περιττά βάρη. Άφησε πίσω ζήλιες, φθόνους, πείσματα, εγωισμούς και φόβους......θέληση να υπάρχει μόνο.
Όποιος δηλαδή ταξιδεύει συχνά είναι ονειροπαρμενος?Το ταξίδι είναι κάτι σαν πόρτα από πού βγαίνεις από την πραγματικότητα για να μπεις σε ένα χώρο ανεξερεύνητο που μοιάζει με όνειρο !
.......είναι ευτυχισμένοςΌποιος δηλαδή ταξιδεύει συχνά είναι ονειροπαρμενος?
Και ζωντανος επισης..........είναι ευτυχισμένος