billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Και οποιος δεν καταλαβε,στον δάσκαλο για ιδιαίτερα!Εγω νανι τωρα για να ονειρευτω κατι ομορφο που θα ερθει σημερα.
Και οποιος δεν καταλαβε,στον δάσκαλο για ιδιαίτερα!Εγω νανι τωρα για να ονειρευτω κατι ομορφο που θα ερθει σημερα.
ακομη εξω ειναιΚαι οποιος δεν καταλαβε,στον δάσκαλο για ιδιαίτερα!
Η νουνα; ααα...τη σουρτουκωακομη εξω ειναι
Ο δάσκαλος της κάνει κόρτε συνέχεια αλλά του κάνει τη δύσκολη..Έτσι καλά τα λες πράξεις πρέπει...ποιος είναι αυτός που θα φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας πρώτος άντε ντε
ο δασκαλος βρε.... η νουνα τετοια ωρα καθαριζει την ερωτικη φωλιτσα σας και σε περιμενει να σε υποδεχθει με ανοιχτες αγκαλεςΗ νουνα; ααα...τη σουρτουκω
Θα πάθουμε τίποτα με τόση χλωρίνη..ο δασκαλος βρε.... η νουνα τετοια ωρα καθαριζει την ερωτικη φωλιτσα σας και σε περιμενει να σε υποδεχθει με ανοιχτες αγκαλες
η μοιρα σου εχει κλειδωσει μια γυναικα σου πεφτει θα την παρεις...μπας και προκοψεις αχαειρευτεΘα πάθουμε τίποτα με τόση χλωρίνη..
Ξενυχτάει έξω κι ο δάσκαλος έξω; δε το ήξερα αυτό. Λες να ξενυχτάνε μαζί τουλάχιστον να γλιτώσω;
Περνάει το λοττο από μπροστά μουη μοιρα σου εχει κλειδωσει μια γυναικα σου πεφτει θα την παρεις...μπας και προκοψεις αχαειρευτε
το μακρυτερο θα πιασεις τυχερουλη εδεσεςΠερνάει το λοττο από μπροστά μου
Εγώ τι θα πιάσω???το μακρυτερο θα πιασεις τυχερουλη εδεσες
εσυ πιανεις καθε ημερα το πιανο του κυριου (φλαουτο ειναι)Εγώ τι θα πιάσω???
Καλημέρα στα όμορφα αγόρια της παρέας!
Καλημέρα!Εγώ τι θα πιάσω???
Καλημέρα στα όμορφα αγόρια της παρέας!
Γειά σου αγαπούλα!Καλημέρα!
Εσυ μωρό μου ,πιάνεις τον Μαη καθημερινά!
καθε ημερα στον μωλο την τρακαρω ψαρευει καλαμαρια με ΠΚαλημέρα!
Εσυ μωρό μου ,πιάνεις τον Μαη καθημερινά!
Άσε με το άλλο χέρι τον δικό μου "μήνα" να πάρει λίγο ανάσαΓειά σου αγαπούλα!
Τώρα θα πιάσω τον Ιούνιο μετά τον Ιούλιο
Εσενα δεν θα σε αφήσω ποτέ σε έχω βάλει στο μάτι!Άσε με το άλλο χέρι τον δικό μου "μήνα" να πάρει λίγο ανάσα
Άμα θέλεις, όλα τα προλαβαίνεις...Μήπως του κάνεις ναζάκια???Εσενα δεν θα σε αφήσω ποτέ σε έχω βάλει στο μάτι!
Έχουμε αφήσει και έναν γάμο στην μέση απλά λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω τις ετοιμασίες
Του κανω ναζακια γιατί έχω μια υποψία ότι φλερτάρει και άλλεςΆμα θέλεις, όλα τα προλαβαίνεις...Μήπως του κάνεις ναζάκια???
"Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Μαρίνα μου"Του κανω ναζακια γιατί έχω μια υποψία ότι φλερτάρει και άλλες