Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 6.689
- Πόντοι
- 1.046
ΜΠΙΛ .... Είσαι μικρός ακόμα δεν ξέρεις πως χαϊδεύουνε και πως φιλούν στο στόμαΆρα θα συμπερανω οτι είναι η υψισυχνη πιπα!!!
Ντυμενη η γυμνη ???Κουκλαρα
Και τα δύο... ¨οτι και να πάρεις , κούκλα βγαίνει...Ντυμενη η γυμνη ???
Σε φανταζομαι ντυμενη με ενα ωραιο μακρι φορεμα χωρις να φορας κατι απο κατω.........Ντυμενη η γυμνη ???
Η φαντασία σου καλπάζειΣε φανταζομαι ντυμενη με ενα ωραιο μακρι φορεμα χωρις να φορας κατι απο κατω.........
Η φαντασία σου καλπάζει
Oxi και καλπάζει... Μια ερώτηση έκανες, και ο άνθρωπος απάντησε πηγαίνοντας λίγο παρα κάτω...Η φαντασία σου καλπάζει
Ο δασκαλος είναι πονηρόςOxi και καλπάζει... Μια ερώτηση έκανες, και ο άνθρωπος απάντησε πηγαίνοντας λίγο παρα κάτω...
και σωστός... Προσωπικά θα προτιμούσα κοντή την φούστα, αλλά δεν πειράζειΟ δασκαλος είναι πονηρός
Εγω ποτε.....ανθρωπος του πνευματος μονο.......τιποτα αλλο.Ο δασκαλος είναι πονηρός
Του πνεύματος καθαρά... Απο το Άγιο Όρος γράφει...Εγω ποτε.....ανθρωπος του πνευματος μονο.......τιποτα αλλο.
Και την Μπελουτσι να μου φερεις μονο μαθημα θα της κανω.Του πνεύματος καθαρά... Απο το Άγιο Όρος γράφει...
Πρόσεχε τι λες... Ποιά Μπελούτσι.. Γιατί η ελληνίδα, απο εσένα, εμένα και όλους μας μόνο για μάθημα είναι.....Και την Μπελουτσι να μου φερεις μονο μαθημα θα της κανω.
Ιδού η απορία!Ντυμενη η γυμνη ???
.....τα ήσυχα παιδάκιαΚαι την Μπελουτσι να μου φερεις μονο μαθημα θα της κανω.