Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.863
- Πόντοι
- 1.046
Και ολόσωμα γουσταρω!!!Μάλλον θα σε απογοητεύσω..... Με καύσωνα, θα βάλει ολόσωμο μαγιώ και θα βγάλει, αν βγάλει , φωτογραφία στην θάλασσα,,,,
Σιγά μην βγει με τέτοιο..... Ευσεβείς πόθοι.....Και ολόσωμα γουσταρω!!!
Κατ αρχήν να εξασφαλίσουμε ότι έχει τέτοιο!Σιγά μην βγει με τέτοιο..... Ευσεβείς πόθοι.....
εγω φιλε μαφιοζε θα την επαιρνα ενα διαφανο να φαινονται οι ρωγες και να τις γλυφω επανω απο το ρουχοΚατ αρχήν να εξασφαλίσουμε ότι έχει τέτοιο!
Ωραία ιδέα για δωράκι!
Υποκλίνομαι!εγω φιλε μαφιοζε θα την επαιρνα ενα διαφανο να φαινονται οι ρωγες και να τις γλυφω επανω απο το ρουχο
ε ναι ρε φιλε μου βαζει ολο αυτα τα μπασταρδα τα αρκουδακια που κανουν ολο το βραδυ ματιΥποκλίνομαι!
Είσαι μεγάλος παίκτης!
Κάτι τέτοιο θέλεις δηλαδή!ε ναι ρε φιλε μου βαζει ολο αυτα τα μπασταρδα τα αρκουδακια που κανουν ολο το βραδυ ματι
Μονο ματι κανουνε τα αφιλοτιμα;σταμπα, τατουαζ εχουν κολλησει επανω τους......ε ναι ρε φιλε μου βαζει ολο αυτα τα μπασταρδα τα αρκουδακια που κανουν ολο το βραδυ ματι
σε νυχτικακι ομως να εχει κενο απο κατω να μην χρειαζεται να ξεκουμπωνειςΚάτι τέτοιο θέλεις δηλαδή!
Μα για μαγιω μιλάμε τόση ώρα!σε νυχτικακι ομως να εχει κενο απο κατω να μην χρειαζεται να ξεκουμπωνεις
Ναι ναι ναι!!!! Να μην ξεκουμπωνεις για να τρουπωνεις ευκολα.σε νυχτικακι ομως να εχει κενο απο κατω να μην χρειαζεται να ξεκουμπωνεις
Ναι ναι ναι!!!! Να μην ξεκουμπωνεις για να τρουπωνεις ευκολα.
Και κάτι τέτοιο, νάχουμε ελπίδες οτι δεν θα το κάνει δώρο σε κάποια άλλη και θα το κρατήσει για εμαςΚάτι τέτοιο θέλεις δηλαδή!
το μανιταρι δεν το θελω τα υπολοιπα μου κανουν
Και εμείς συζητάμε για μαγιώ και φωτογραφίες.... Προσγείωση στην όμορφη πραγματικότητα της Έλενας.
Σας δίνω το ελεύθερο να μιλατε για εμένα χωρίς εμέναΚαι εμείς συζητάμε για μαγιώ και φωτογραφίες.... Προσγείωση στην όμορφη πραγματικότητα της Έλενας.