Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.310
Ωραία φαγητά και εξαιρετικοί σερβιτόροιτο μανιταρι δεν το θελω τα υπολοιπα μου κανουν
Ωραία φαγητά και εξαιρετικοί σερβιτόροιτο μανιταρι δεν το θελω τα υπολοιπα μου κανουν
Μήπως,εξαιρετικά φαγητά και ωραίοι σερβιτόροι?Ωραία φαγητά και εξαιρετικοί σερβιτόροι
Δεν ξέρω αν είναι ωραίοι η αλήθεια είναι ότι δεν τους πρόσεξα..Μήπως,εξαιρετικά φαγητά και ωραίοι σερβιτόροι?
Καλό μήνα Ελενάκι.Τι ειναι αυτά που ανεβάζεις τελευταία;;;;;;;;Είσαι όνειρο.!!!!!
Άρα το φαγητό είναι εξαιρετικό,για να μη σηκώνεις μάτι σπο το πιάτο!!!!Δεν ξέρω αν είναι ωραίοι η αλήθεια είναι ότι δεν τους πρόσεξα..
Όταν τρώω το φαγητό μου κοιτάω και δεν μπορεί να μου αποσπάσει την προσοχή που να με σερβίρει ο Μπραντ Πιτ
Ονειρο θερινής νυκτός,μπήκαμε και επίσημα στο καλοκαίρι!Καλό μήνα Ελενάκι.Τι ειναι αυτά που ανεβάζεις τελευταία;;;;;;;;Είσαι όνειρο.!!!!!
Εμενα μου κανουν ολα!το μανιταρι δεν το θελω τα υπολοιπα μου κανουν
Έλα να σε κεράσουμεΩραίο μαγαζί!
Ωραίο φαγητό!
Ωραίοι θαμωνες!
Οι όμορφες γυναίκες δεν κερνανε ποτέ!Έλα να σε κεράσουμε
Οι άσχημες κερνάνε??Οι όμορφες γυναίκες δεν κερνανε ποτέ!
Τουλάχιστον όταν είμαι εγώ παρών !
Δεν έχω συναναστραφει ποτέ με άσχημη,οπότε δεν ξέρω!Οι άσχημες κερνάνε??
Ααααα !!
Είναι στην μόδα τώρα ο άντρας και η γυναίκα να πληρώνουν από κοινού τον λογαριασμό στο εστιατόριο
Εγώ είμαι γυναίκα παλιάς κοπής και ο άντρας της παρέας ούτε τις τσίχλες δεν μας άφηνε να πληρώσουμε το θεωρούσε ντροπή από την στιγμή που συνόδευε μια κοπέλα!Δεν έχω συναναστραφει ποτέ με άσχημη,οπότε δεν ξέρω!
Δυστυχώς είμαι εκτός μόδας, ντεμοντέ που λένε και στο χωριό μου!
Το θέμα βέβαια είναι να το κάνεις αυθόρμητα, να είναι στάση ζωής και όχι για να φανείς μάγκας σε κάποια που γουστάρεις!Εγώ είμαι γυναίκα παλιάς κοπής και ο άντρας της παρέας ούτε τις τσίχλες δεν μας άφηνε να πληρώσουμε το θεωρούσε ντροπή από την στιγμή που συνόδευε μια κοπέλα!
Πάω συχνά μπιλ Και πριβε και βλέπω ζευγαράκια που για το δωμάτιο που έμειναν πληρώνουν από μισά..
Και λέω μέσα μου απορώ αυτός πως κυκλοφορεί γκόμενά ντροπή του αντρικού φύλου!
Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι θα πουνε
Μα Έλενα μου ισότητα θέλετε όλα από μισά !
Και θα απαντήσω!
Ισότητα θέλουμε στον σεβασμό!
Κάθε γυναικσ εργαζόμενη στην σημερινή εποχή έχει χρήματα στο πορτοφόλι της!
Αλλά ρε φίλε αν θέλεις να φανείς μάγκας στα μάτια της κάνε την διαφορά!!.
ωχ και εκει ρεζιλοι θα γινουμε νουνα brhkeς gampro με πουρμπουαρΩραία φαγητά και εξαιρετικοί σερβιτόροι
μια χαρα το εχουν βαψει λιγο ενισχυση στο φωτισμο θελει
αυτη την ειχα γκομενα νουνα και μου επαιρνε και σοκολατες ... οχι σαν κατι γιουφτους
Είσαι ωραίο παλληκάρι και θα σε πάθουν πολλές!αυτη την ειχα γκομενα νουνα και μου επαιρνε και σοκολατες ... οχι σαν κατι γιουφτους