Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.296
Εσύ με πληγώσες που δεν θέλεις να με παντρευτείςποιος σε πληγωσε να χυθει αιμα... μετα θα πλυνω και τα χερια μου σαν ποντιος [πιλατος]..χρησιμοποιω το καλυτερο σαπουνι
Εσύ με πληγώσες που δεν θέλεις να με παντρευτείςποιος σε πληγωσε να χυθει αιμα... μετα θα πλυνω και τα χερια μου σαν ποντιος [πιλατος]..χρησιμοποιω το καλυτερο σαπουνι
εγκω ντεν ξερει διαβαζει κυρια ελληνικοςΕσύ με πληγώσες που δεν θέλεις να με παντρευτείς
Εγώ πάντως θέλω να γίνω κουμπάρος!!!Εσύ με πληγώσες που δεν θέλεις να με παντρευτείς
Αντε πάλι με την κουμπαριά!Εγώ πάντως θέλω να γίνω κουμπάρος!!!
Μήπους ξέρη να ντιαβάζει καπουτσίνους???εγκω ντεν ξερει διαβαζει κυρια ελληνικος
οχι αλλα ξερει κακια μαγισσα που βλεπει στον καθρεπτη και εχει το θρασος και ρωταει πια ειναι η ομορφοτερηΜήπους ξέρη να ντιαβάζει καπουτσίνους???
Ξέρω εγώ!οχι αλλα ξερει κακια μαγισσα που βλεπει στον καθρεπτη και εχει το θρασος και ρωταει πια ειναι η ομορφοτερη
εισαι και εσυ σαν αυτη την ψηλη ουτε 1,65 την λιθουανη που σε αυτο το reality του star θελει τον αντρα ανω του 1,85Ξέρω εγώ!
Εγώ είμαι η ομορφότερη όσοι με γνωρίζουν με αγαπούν και θέλουν να με παντρευτούν αλλά εγώ δεν θέλω τους το παίζω δύσκολη
Λες την νουνα σου κοντη;εισαι και εσυ σαν αυτη την ψηλη ουτε 1,65 την λιθουανη που σε αυτο το reality του star θελει τον αντρα ανω του 1,85
δεν ειναι κοντη εγω ειμαι πολυ ψηλοςΛες την νουνα σου κοντη;
Ντροπη και αισχος
Οι κοντες ειναι για το κρεβατι και οι ψηλες για την παρελαση.
Εηω προτιμω το κρεβατι
Αν σε βαλει κατω θα πεις τον Δεσποτη......Παναγιωτη....δεν ειναι κοντη εγω ειμαι πολυ ψηλος
στο παρελθον ολο αλεκο με ελεγεΑ
Αν σε βαλει κατω θα πεις τον Δεσποτη......Παναγιωτη....
Ουκ εν το πολλώ το ευ!εισαι και εσυ σαν αυτη την ψηλη ουτε 1,65 την λιθουανη που σε αυτο το reality του star θελει τον αντρα ανω του 1,85
Ουκ εν το πολλώ το ευ!
Καλό μήνα Έλενα καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
Καλό καλοκαίρι, χωρίς καύσωνες, με πολύ διασκέδαση.Καλό μήνα Έλενα καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
εγκω ντεν ξερει διαβαζει κυρια ελληνικος
Με πολλούς καυσωνες θέλω εγώ!Καλό καλοκαίρι, χωρίς καύσωνες, με πολύ διασκέδαση.
Μάλλον θα σε απογοητεύσω..... Με καύσωνα, θα βάλει ολόσωμο μαγιώ και θα βγάλει, αν βγάλει , φωτογραφία στην θάλασσα,,,,Με πολλούς καυσωνες θέλω εγώ!
Να βλέπουμε πιο συχνά την κορμαρα της Ελενας!