Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.286
Μπλέξαμε τις κουμπαριές!Πω πω πω πω πω ......το σωσε γινεται εδω μεσα ......μετανοειται αμαρτωλοιιιιιιιι.....
Έφυγε η νύφη και ο γαμπρός παντρεύτηκε την ξαδέλφη του φίλου του
Μπλέξαμε τις κουμπαριές!Πω πω πω πω πω ......το σωσε γινεται εδω μεσα ......μετανοειται αμαρτωλοιιιιιιιι.....
το εχεις ριξει στην τρελη τωρα περι νοικοκυρας και νοσοκομας και καλα μηπως βρεθει γαμπρος
δεν υπαρχει γαμπρος μην λες ψεμματα..ολοι ξαφνικα θυμουνται να πανε εθελοντες στην ουκρανια ..και οπως ελεγε και ο ποιητης καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακηΓι αυτό δεν παντρεύομαι για να μην σκοτώσω κανέναν τι μου φταίει ο έρωτας??
δεν υπαρχει γαμπρος μην λες ψεμματα..ολοι ξαφνικα θυμουνται να πανε εθελοντες στην ουκρανια ..και οπως ελεγε και ο ποιητης καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη
Κατσε να βγαλω και εγω τα δικα μου να ερθω.....
κατσε να προωθησω το μυνημα στο ανηλικωνΚατσε να βγαλω και εγω τα δικα μου να ερθω.....
Κορμαρα η μαθητρια μου......
καύλα!!!!
Καλό μήνα Έλενα μου!
ευτυχως που ηρθε για να την δουμε ξεβρακωτηΚαλό μήνα Έλενα μου!
Καλό καλοκαίρι!
ΜΟΥΝΑΡΑ, θα έλεγα!Κορμαρα η μαθητρια μου..
ΜΟΥΝΑΡΑ, θα έλεγα!
Καλό καλοκαίρι, καλά γυμνά μπανακια!
Η φωτογράφος μου ήταν σε άδεια τόσο καιρό γι αυτό δεν έβγαζα φωτοΜΟΥΝΑΡΑ, θα έλεγα!
10 μηνες αδεια πολυ large εργοδοτης εισαιΗ φωτογράφος μου ήταν σε άδεια τόσο καιρό γι αυτό δεν έβγαζα φωτο
Έτσι εγώ είμαι !!!10 μηνες αδεια πολυ large εργοδοτης εισαι
ποιος σε πληγωσε να χυθει αιμα... μετα θα πλυνω και τα χερια μου σαν ποντιος [πιλατος]..χρησιμοποιω το καλυτερο σαπουνιΈτσι εγώ είμαι !!!
Καλή εργοδοτρια και καλός άνθρωπος ακόμα και σε αυτούς που με πληγωσαν και μου φέρθηκαν άσχημα!
Πάντα μέσα μου βρίσκω μια δικαιολογία υπέρ τους!
Αυτό με κάνει να αισθάνομαι ψυχικά υγιής!