Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !Καλημέρα Έλενα μου!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !Καλημέρα Έλενα μου!
Εγώ τα λέω το θέμα είναι ποιος με ακούει!τι ειπες τωρα ρε νουνα εγραψες απορω μετα απο αυτο ποιος αντρας δεν θα θελει να σε παντρευτει
να μου τον στειλεις να τον περασω 2 χερια σιλερ
Εγώ τα λέω το θέμα είναι ποιος με ακούει!
......οι άντρες που νομίζουν ότι κάνοντας καλό σεξ μπορούν να κατακτήσουν την καρδιά μιας γυναίκας!
Αγόρια μου η γυναίκα είναι καθαρά εγκεφαλική!
ΥΓ...χρήσιμες συμβουλές για όσους αγαπούν!
Για εμάς τους υπόλοιπους που δεν αγαπάμε να είμαστε καλά να περνάμε όμορφα!
Υγεία, καβλα και επανάσταση!!Εγώ τα λέω το θέμα είναι ποιος με ακούει!
......οι άντρες που νομίζουν ότι κάνοντας καλό σεξ μπορούν να κατακτήσουν την καρδιά μιας γυναίκας!
Αγόρια μου η γυναίκα είναι καθαρά εγκεφαλική!
ΥΓ...χρήσιμες συμβουλές για όσους αγαπούν!
Για εμάς τους υπόλοιπους που δεν αγαπάμε να είμαστε καλά να περνάμε όμορφα!
φιλε μαφιοζε κατεβαινεις υποψηφιοςΥγεία, καβλα και επανάσταση!!
Κατεβαίνω ψηφοφόρος!φιλε μαφιοζε κατεβαινεις υποψηφιος
Μπιλ δεν είσαι ρομαντικός!Υγεία, καβλα και επανάσταση!!
εχει τα ματια του στραμενα στην μπελουτσι τον καταστρεψες και αυτονΜπιλ δεν είσαι ρομαντικός!
Γι αυτό δεν με αφήνεις σε ησυχία τελικά...τώρα εξηγούνται όλα..Μαγκιά δεν είναι ένας άντρας να κάνει έρωτα σε μια γυναίκα!
Μαγκιά είναι να κατακτήσει το μυαλο της και μετά να κάνει έρωτα στο σώμα της!
Καλημέρα
Είμαι μαζί σας με αυτους που δεν αγαπάνε!Μπιλ δεν είσαι ρομαντικός!
Γι αυτό δεν με αφήνεις σε ησυχία τελικά...τώρα εξηγούνται όλα..
Καλημέρες Έλενα μου και φίλοι του νήματος!
Η μπελουτσι έχει κάψει καρδιές!εχει τα ματια του στραμενα στην μπελουτσι τον καταστρεψες και αυτον
τα εκαψες τα παιδια με τις φιλες σου εγω ευτυχως την γλητωσαΗ μπελουτσι έχει κάψει καρδιές!
Από όπου περνάει την ερωτεύονται και οι πέτρες τόσο ερωτική και εκθαμβωτικη είναι!
Από εμένα όμως δεν θα γλιτωσεις ποτέ!τα εκαψες τα παιδια με τις φιλες σου εγω ευτυχως την γλητωσα
μωρε κρυβομαι τοσο καλα που δεν μπορεις να με βρεις ολο το fbi και την mossad να βαλειςΑπό εμένα όμως δεν θα γλιτωσεις ποτέ!
Βγάλε το πρόγραμμα να ξέρω πότε έχω τα ρεπο μουΑπό εμένα όμως δεν θα γλιτωσεις ποτέ!
εσυ εισαι 7ημερης απασχολησης ανευ αποδοχωνΒγάλε το πρόγραμμα να ξέρω πότε έχω τα ρεπο μου
Εσύ αγάπη μου γλυκιά είσαι μέσα στην καρδιά μου !Βγάλε το πρόγραμμα να ξέρω πότε έχω τα ρεπο μου
Να γούσταρε και άντρες τι καλά θα ήταν!!!!!Η μπελουτσι έχει κάψει καρδιές!
Από όπου περνάει την ερωτεύονται και οι πέτρες τόσο ερωτική και εκθαμβωτικη είναι!