Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.066
Μάλλον δεν με πιστεύεις !Γελάνε και τα γλυκά..
Μάλλον δεν με πιστεύεις !Γελάνε και τα γλυκά..
Τα ρυζογαλα και οι κρέμες που μας έφερες ανοιχτοχεριΓελάνε και τα γλυκά..
να μου πέσει το γλυκό στο κεφάλι αν δεν σε πιστεύωΜάλλον δεν με πιστεύεις !
Σιγά μην πέσει και ο ουρανός ρε Αστερίξνα μου πέσει το γλυκό στο κεφάλι αν δεν σε πιστεύω
Αφού μου τις τρώει η νουνα ρε συΤα ρυζογαλα και οι κρέμες που μας έφερες ανοιχτοχερι
....αυτό έλειπε να μην πιστεύεις την μέλλουσα γυναίκα σου !να μου πέσει το γλυκό στο κεφάλι αν δεν σε πιστεύω
Την ψυχή σου θα σου φάει με το που θα βάλεις την κουλούρα... καλύτερα να την πουλήσεις στον διάβολοΑφού μου τις τρώει η νουνα ρε συ
Άρχοντα θα τον έχωΤην ψυχή σου θα σου φάει με το που θα βάλεις την κουλούρα... καλύτερα να την πουλήσεις στον διάβολο
Ρε τον κακομοίρη...θα τον φάει το μαύρο χώμαΆρχοντα θα τον έχω
Θα του μαγειρεύω θα του έχω καθαρά ρούχα και όλο το βράδυ θα μου κάνει έρωτα
Καλά όλα αυτά αλλά τα ρούχα τι τα αναφέρεις.. αφού συνέχεια γυμνό με θέλειςΆρχοντα θα τον έχω
Θα του μαγειρεύω θα του έχω καθαρά ρούχα και όλο το βράδυ θα μου κάνει έρωτα
Πες τα φίλε... πάω να φάω γαλακτομπούρεκο να ξεχάσω αυτά που διάβασαΡε τον κακομοίρη...θα τον φάει το μαύρο χώμα
Άντε και μην μασάς σου έχω κρατήσει θέση σε κάτι καινουργια κάτεργα που άνοιξαν στην Παταγονία...μπας και την σκαπουλαρειςΠες τα φίλε... πάω να φάω γαλακτομπούρεκο να ξεχάσω αυτά που διάβασα
Μη λες δημόσια τα μέρη, μη τη βρω Παταγονία να με περιμένειΆντε και μην μασάς σου έχω κρατήσει θέση σε κάτι καινουργια κάτεργα που άνοιξαν στην Παταγονία...μπας και την σκαπουλαρεις
Εγώ πιστεύω ότι σου έχει βάλει τρακερ ήδηΜη λες δημόσια τα μέρη, μη τη βρω Παταγονία να με περιμένει
Αγόρια μου κάποιον θα παντρευτώ δεν ξέρω ποιον από εσάς!Μη λες δημόσια τα μέρη, μη τη βρω Παταγονία να με περιμένει
Τον βιομήχανο να πάρεις νουνα θα σε ταιζει κρέμες ρυζογαλα μουσταλευριεςΑγόρια μου κάποιον θα παντρευτώ δεν ξέρω ποιον από εσάς!
Θα επιλέξω τον καλύτερο και τον πιο λιχουδη
Νομίζω ίσως κάνω και λάθος ότι δεν με αγάπησε ποτέΤον βιομήχανο να πάρεις νουνα θα σε ταιζει κρέμες ρυζογαλα μουσταλευριες
Θα της τα κρύβω πλέον, θα τα τρώω εγώ, έχω μείνει μισός λέμεΤον βιομήχανο να πάρεις νουνα θα σε ταιζει κρέμες ρυζογαλα μουσταλευριες
Είμαι για ερωτικές περιπέτειες μόνο εγώΝομίζω ίσως κάνω και λάθος ότι δεν με αγάπησε ποτέ
Είμαι για ερωτικές περιπέτειες μόνο εγώ