billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.030
- Πόντοι
- 5.956
Μόνο έναν?Σκέφτομαι να βγάλω τα ρούχα μου γιατί κρυώνω και θέλω την ώρα που τα βγάζω να έχω κοντά μου έναν άντρα να με ζεστάνει!
Ένας ίσον κανενας!
Μόνο έναν?Σκέφτομαι να βγάλω τα ρούχα μου γιατί κρυώνω και θέλω την ώρα που τα βγάζω να έχω κοντά μου έναν άντρα να με ζεστάνει!
3 είναι αρκετοί??Μόνο έναν?
Ένας ίσον κανενας!
3 είναι ότι πρέπει!3 είναι αρκετοί??
Η μημπως είναι λίγοι??
anοmbria εχειΘησαυρός γι αυτό οι προτάσεις γάμου πέφτουν βροχή
Γαμπρός σου λείπει...Γιατί δεν είμαι καλουλα ?
Δεν είμαι νοικοκοιρουλα ?
Δεν είμαι φρονιμη ?
Δεν είμαι ησυχη ?
Τι μου λείπει?
Εγώ θα είμαι νοητικά παρών!!!3 και ένας εσύ 4 !!
Μια χαρά!!
Εσενα θα σου προσφέρω την καλύτερη κάλπη αυτή που ξέρω ότι σου αρέσει πολύ!Εγώ θα είμαι νοητικά παρών!!!
Εκτός αν μου εξασφαλισεις 4η κάλπη ώστε να ψηφίσω και εγω!
αυτο μου ακουστηκε πολυ πονηρο δεν πιστευω να ειναι σεξουαλικο υπονοουμενοΕσενα θα σου προσφέρω την καλύτερη κάλπη αυτή που ξέρω ότι σου αρέσει πολύ!
Όχι βέβαια,μάρκα πορτοκαλαδας είναι!!!αυτο μου ακουστηκε πολυ πονηρο δεν πιστευω να ειναι σεξουαλικο υπονοουμενο
Σεξουαλικο υπονουμενο ??αυτο μου ακουστηκε πολυ πονηρο δεν πιστευω να ειναι σεξουαλικο υπονοουμενο
απαπα φτου κακά...αυτο μου ακουστηκε πολυ πονηρο δεν πιστευω να ειναι σεξουαλικο υπονοουμενο
Αν κερδίσεις εσυ, άνετα τα πινω τα υγρά που θα κεράσεις!Σεξουαλικο υπονουμενο ??
Σε λίγο θα μας πεις ότι αυτό το νήμα είναι σεξουαλικου
Περιοχομενου !
Αυτό που ανέφερα στον μπιλ είναι ένας από τους κανόνες της πρεφας !
Χαρτιά θα παίξουμε και όποιος κερδισει θα κερασει υγρά συγνώμη πορτοκαλάδα ήθελα να πω !
Αν κερδίσεις εσύ τι θα κεράσεις??Αν κερδίσεις εσυ, άνετα τα πινω τα υγρά που θα κεράσεις!
Ουζακια στην παραλια με ψαράκια και πατάτες τηγανητές!Αν κερδίσεις εσύ τι θα κεράσεις??
Το μενού δεν έχει γλυκάκι??Ουζακια στην παραλια με ψαράκια και πατάτες τηγανητές!
Ναι φυσικά, εσυ κάνεις διατροφή οπότε γλυκάκι μόνο για μένα!Το μενού δεν έχει γλυκάκι??
Η διατροφολόγος μου μου επιτρέπει να τρώω ένα γλυκό την εβδομάδαΝαι φυσικά, εσυ κάνεις διατροφή οπότε γλυκάκι μόνο για μένα!
Λέω μετά το φαγητό να γλυψω το παγωτάκι σου!
Οπότε θα γλυψεις και εσύ το παγωτάκι μου!Η διατροφολόγος μου μου επιτρέπει να τρώω ένα γλυκό την εβδομάδα
Γελάνε και τα γλυκά..Η διατροφολόγος μου μου επιτρέπει να τρώω ένα γλυκό την εβδομάδα