πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.033
- Πόντοι
- 12.056
Εσύ αγάπη μου γλυκιά είσαι μέσα στην καρδιά μου !
Και η καρδιά δεν παίρνει ποτέ ρεπό!
Λουλουδακι
Εσύ αγάπη μου γλυκιά είσαι μέσα στην καρδιά μου !
Λουλουδακι
Όσοι είναι αισθηματιες .......Εσύ αγάπη μου γλυκιά είσαι μέσα στην καρδιά μου !
Λουλουδακι
Την πατάνε στην ζωή και με λάθος ιστορίες μπλέκονται κάθε στιγμη !Όσοι είναι αισθηματιες .......
Όσοι είναι αισθηματιες .......
"Αγαπάνε στη ζωή,και με όμορφες υπάρξεις μπλέκονται κάθε στιγμη"Την πατάνε στην ζωή και με λάθος ιστορίες μπλέκονται κάθε στιγμη !
Πονηροι οι βλάχοι!Ας γελασουμε και λίγο!
Την Κυριακή μου έστειλαν πολλοί χρόνια πολλά και η επόμενη ερώτηση τους ήταν!
Ποια είσαι γιατί σε έχω στις επαφές μου θύμισε μου !
Είχαν όρεξη για κουβέντα!
Viber: καλησπέρα έλενά μου και χρόνια πολλά να είσαι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!
Εγώ:
Ευχαριστώ πολύ!
Viber κοπέλα μου Δεν ξέρω ποια είσαι γιατί σε έχω στις επαφές μου και είπα να σου στείλω Χρόνια Πολλά για Στείλε μου μία φωτό να σε θυμηθώ!
Εγώ:
Θα σου στείλω αποκλεισμό για να μην σε ξεχάσω!
Χαχαχαχαχαχα!
ειναι οι βλαχοι που δεν αμα λαχοιΠονηροι οι βλάχοι!
....θα σου τις Κυριακές στις αργίες υπάρχει πολύς χρόνος και κάποιοι έχουν χρόνο για χαλαρή κουβεντούλα και χαβαλέ χωρις να σέβονται τον πολύτιμο χρόνου του άλλου!Πονηροι οι βλάχοι!
εγω νουνα στελνω σηματα καπνου αλλα απο 1 μαιου μεχρι 1 νοεμβριου απαγορευεται....θα σου τις Κυριακές στις αργίες υπάρχει πολύς χρόνος και κάποιοι έχουν χρόνο για χαλαρή κουβεντούλα και χαβαλέ χωρις να σέβονται τον πολύτιμο χρόνου του άλλου!
Μου έχει βγει η φήμη ότι είμαι παράξενη και κάνω μπλοκ για πλάκα!
Δηλαδή θα του άρεσε κάποιου να είναι στον χώρο της εργασίας του η με την οικογένεια του και εγώ ως Έλενα να στέλνω άσχετα μηνύματα??
Και απαντώ!
Όχι δεν θα του άρεσε θα θυμωνε και με το δίκιο του !
εγω νουνα στελνω σηματα καπνου αλλα απο 1 μαιου μεχρι 1 νοεμβριου απαγορευεται
Νάναι καλά το κορίτσι και να περνά καλά, όπως εκείνη θέλειΗ μπελουτσι έχει κάψει καρδιές!
Από όπου περνάει την ερωτεύονται και οι πέτρες τόσο ερωτική και εκθαμβωτικη είναι!
Που θα πάει, θα σε βρει, άμα βάλει τους σωστούς ανθρώπους να ψάξουνμωρε κρυβομαι τοσο καλα που δεν μπορεις να με βρεις ολο το fbi και την mossad να βαλεις
Τι θέλεις εσύ. Και γαμπρός και ρεεπό... Δεν γίνεται ...Βγάλε το πρόγραμμα να ξέρω πότε έχω τα ρεπο μου
Κάτι τέτοιο?Εσενα θα σε στείλω σε λίγο να πας στο ζαχαροπλαστειο να μου παρεις ένα προφιτερολ γιατί μου ήρθε μια λιγουρα για γλυκό!
Υ..Γ ...στείλτο μου με κουριελ
να σου στειλω απο τις σοκολατες που μου περισεψαν??Εσενα θα σε στείλω σε λίγο να πας στο ζαχαροπλαστειο να μου παρεις ένα προφιτερολ γιατί μου ήρθε μια λιγουρα για γλυκό!
Υ..Γ ...στείλτο μου με κουριελ
Σε ερωτεύτηκα τώρα!Κάτι τέτοιο?
Εγώ εδώ και καιρό!Σε ερωτεύτηκα τώρα!
Έχεις ξεχάσει όμως να μου το πεις !Εγώ εδώ και καιρό!
Είμαι κρυφά ερωτευμένος!!!Έχεις ξεχάσει όμως να μου το πεις !
Είμαι κρυφά ερωτευμένος!!!