Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.954
Δεν το είχα χάσει ποτέ στην τσάντα μου το είχα πάντατο βρηκες τελικα το τραγουδακι σου
Δεν το είχα χάσει ποτέ στην τσάντα μου το είχα πάντατο βρηκες τελικα το τραγουδακι σου
Αυτή η τσαντα σου πόσα πραγματάκια κρύβει..Δεν το είχα χάσει ποτέ στην τσάντα μου το είχα πάντα
πρεπει να την κλεψεις φιλε γιατι εκει μεσα εχει και τις αδειες του γαμου σαςΑυτή η τσαντα σου πόσα πραγματάκια κρύβει..
τωρα τον τελευταιο ορο γιατι τον εβαλες θα την κοπανησουν ολοιΑν υπάρχει αυτός ο μάγκας όχι μόνο τον ψηφίσω αλλά θα του κανω κάθε μέρα σεξ δωρεάν
Δυστυχως εχουμε να διαλεξουμε απο ολους τους αχρηστους πιο ειναι ισως ο λιγοτερο αχρηστος.Εχθές με ρώτησε μια κυρία αν θα ψηφίσω δεν ήμουν υποχρεωμένη να της απαντήσω αλλά είχα όρεξη για σασπένς..
( όπως πάντα άλλωστε °)
Θα ψηφίσω αυτόν που θα αυξήσεις τις συντάξεις που θα βρει μια καλή δουλειά στην νεολαία και όχι με τον ξεφτιλισμενο μισθό των 500 ε
Μετά απορούν γιατί φεύγουν όλοι στο εξωτερικό..
Αυτόν που θα βγει στην τηλεόραση και θα πει :
Συγνώμη που δολοφόνησαν τα παιδια στα τεμπη δεν ήταν ατύχημα ήταν αδιαφορία!
Αυτόν που θα πει οι βουλευτές ας παίρνουν πιο χαμηλό μισθό γιατί ο απλός κόσμος πεινάει!
Αυτός που θα ντρέπεται να βλέπει τους ηλικιωμένους να ψάχνουν στους κάδους που πλήρωναν χρόνια για σύνταξη και παίρνουν ψυχούλα!
Αν υπάρχει αυτός ο μάγκας όχι μόνο θα τον ψηφίσω αλλά θα του κανω κάθε μέρα σεξ δωρεάν
δασκαλε εγω αυριο θα παω για μπανιο και για καφεΔυστυχως εχουμε να διαλεξουμε απο ολους τους αχρηστους πιο ειναι ισως ο λιγοτερο αχρηστος.
Ενω θα επρεπε να διαλεξουμε τον καλυτερο απο ολους τους καλους.
Για αυτο δεν θα παω.
Ωραίος! Αν δεν ήταν η γιορτή αύριο το ίδιο θα έκαναδασκαλε εγω αυριο θα παω για μπανιο και για καφε
δεν παω για αυτους τους κεραταδες ουτε 50 μετρα οχι 50 χλμΩραίος! Αν δεν ήταν η γιορτή αύριο το ίδιο θα έκανα
Καφε....φαγητο...γλυκο...ιδιαιτεροδασκαλε εγω αυριο θα παω για μπανιο και για καφε
Θα της στείλω σμσ, ελπίζω να μην με έχει μπλοκάρει με τις εφαρμογές τηςδεν παω για αυτους τους κεραταδες ουτε 50 μετρα οχι 50 χλμ
γιορταζει το γυναικακι και πρεπει να εισαι παρων
για τους γαμπρους εχει σοναρ μολις εμφανιζεται κανεις κλειδωνει το στοχοΘα της στείλω σμσ, ελπίζω να μην με έχει μπλοκάρει με τις εφαρμογές της
Συγνώμη δεν φταίω κατά λάθος πάει το δαχτυλάκι μου εκείγια τους γαμπρους εχει σοναρ μολις εμφανιζεται κανεις κλειδωνει το στοχο
Πάντως αυτό βγάζει λίγο το θέμα με το μισοάδειο ή μισογεμάτο ποτήρι.Δυστυχως εχουμε να διαλεξουμε απο ολους τους αχρηστους πιο ειναι ισως ο λιγοτερο αχρηστος.
Ενω θα επρεπε να διαλεξουμε τον καλυτερο απο ολους τους καλους.
Για αυτο δεν θα παω.
Που αλλου παει αυτο το δαχτυλακι το ατακτο;;,Συγνώμη δεν φταίω κατά λάθος πάει το δαχτυλάκι μου εκεί
Wow,δασκαλε!!!Που αλλου παει αυτο το δαχτυλακι το ατακτο;;,
Εγώ πάλι θα πάω να το ρίξω δαγκωτό!δασκαλε εγω αυριο θα παω για μπανιο και για καφε
Στο στοματάκι μου και το γλύφω μετά από γλυκόΠου αλλου παει αυτο το δαχτυλακι το ατακτο;;,
Σταγόνα σιρόπι δε σου ξεφεύγειΣτο στοματάκι μου και το γλύφω μετά από γλυκό