Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.951
- Πόντοι
- 5.956
Προσεξε προσπαθει να σε βαλει στο τρυπακι για να γλυτωσει αυτος την κουλουρα. Μην την πατησεις.Κουλουρα μόνο με τον πρωινό καφέ
Προσεξε προσπαθει να σε βαλει στο τρυπακι για να γλυτωσει αυτος την κουλουρα. Μην την πατησεις.Κουλουρα μόνο με τον πρωινό καφέ
εσενα τελικα σε αφησανε λογω εκλογων μαλλονΠροσεξε προσπαθει να σε βαλει στο τρυπακι για να γλυτωσει αυτος την κουλουρα. Μην την πατησεις.
Ναι μην χασουν καμια μουτζαεσενα τελικα σε αφησανε λογω εκλογων μαλλον
Ντροπη να σε αφηνουν εσενα ετσι. Περνας και προκαλεις σεισμο....
Είμαι και εγώ εδώ γιατί δεν μου δίνεις σημασία??
κατσε να βαλουμε κατι να τους τιμησουμε μερα που ειναι αυριοΝαι μην χασουν καμια μουτζα
Άντε μπράβο δάσκαλε, ανέλαβε βάρδια τώρα εσύΝτροπη να σε αφηνουν εσενα ετσι. Περνας και προκαλεις σεισμο....
Ότι και να κάνεις ότι και να πεις μόνο δικός μου θα είσαι σε έχω βάλει στο μάτιΆντε μπράβο δάσκαλε, ανέλαβε βάρδια τώρα εσύ
εγω νουνα του το ειπα οτι προκαλει και οτι τωρα πια ειναι αργα τον ποθεις πια με τρελα και δεν θα τον αφησες στην καθε μιαΌτι και να κάνεις ότι και να πεις μόνο δικός μου θα είσαι σε έχω βάλει στο μάτι
Οχι δεν καταλαβες δεν παει ετσι. Εγω κουμπαρος.Άντε μπράβο δάσκαλε, ανέλαβε βάρδια τώρα εσύ
Κάτσε να βρει το γαμπρό πρώταΟχι δεν καταλαβες δεν παει ετσι. Εγω κουμπαρος.
Δεν καταλαβες. Κοιτα στο καθρεπτακι σου. Τι βλεπεις;Κάτσε να βρει το γαμπρό πρώτα
Την Έλενα να πίνει τον χυμό μου βλέπωΔεν καταλαβες. Κοιτα στο καθρεπτακι σου. Τι βλεπεις;
Τον γαμπρο.
Θα παλέψω για την αγάπη μαςΤην Έλενα να πίνει τον χυμό μου βλέπω
να πας σε οφθαλμιατρο γιατι ολοι οι αλλοι βλεπουμε αλλο πραγμαΤην Έλενα να πίνει τον χυμό μου βλέπω
σου βαλανε το μαχαιρι στο λαιμο δασκαλε την εξεθεσες και πρεπει να την παρειςΑγαπημενη μου μαθητρια επειδη βλεπω οτι κανενας δεν φοραει παντελονια........πηρα την αποφαση να σου ζητησω να με παντρευτεις.
Εχω ξεκινησει τις ετοιμασιες ηδη
Άξιος άξιος!!!Αγαπημενη μου μαθητρια επειδη βλεπω οτι κανενας δεν φοραει παντελονια........πηρα την αποφαση να σου ζητησω να με παντρευτεις.
Ο γάμος των ονείρων μου !Αγαπημενη μου μαθητρια επειδη βλεπω οτι κανενας δεν φοραει παντελονια........πηρα την αποφαση να σου ζητησω να με παντρευτεις.
Άξιος άξιος!!!