Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.916
Εσενα ποτέ θα σε φάω σαν γλυκάκι σιροπιαστο ???Σταγόνα σιρόπι δε σου ξεφεύγει
Εσενα ποτέ θα σε φάω σαν γλυκάκι σιροπιαστο ???Σταγόνα σιρόπι δε σου ξεφεύγει
Μισός έχω μείνει αχόρταγη !!Εσενα ποτέ θα σε φάω σαν γλυκάκι σιροπιαστο ???
Στις επόμενες εκλογές κατεβαίνω εγώ...Εχθές με ρώτησε μια κυρία αν θα ψηφίσω δεν ήμουν υποχρεωμένη να της απαντήσω αλλά είχα όρεξη για σασπένς..
( όπως πάντα άλλωστε °)
Θα ψηφίσω αυτόν που θα αυξήσει τις συντάξεις που θα βρει μια καλή δουλειά στην νεολαία και όχι με τον ξεφτιλισμενο μισθό των 500 ε
Μετά απορούν γιατί φεύγουν όλοι στο εξωτερικό..
Αυτόν που θα βγει στην τηλεόραση και θα πει :
Συγνώμη που δολοφόνησαν τα παιδια στα τεμπη δεν ήταν ατύχημα ήταν αδιαφορία!
Αυτόν που θα πει οι βουλευτές ας παίρνουν πιο χαμηλό μισθό γιατί ο απλός κόσμος πεινάει!
Αυτός που θα ντρέπεται να βλέπει τους ηλικιωμένους να ψάχνουν στους κάδους που πλήρωναν χρόνια για σύνταξη και παίρνουν ψυχούλα!
Αν υπάρχει αυτός ο μάγκας όχι μόνο θα τον ψηφίσω αλλά θα του κανω κάθε μέρα σεξ δωρεάν
Αλήθεια???Στις επόμενες εκλογές κατεβαίνω εγώ...
Όταν πεινάω εσένα θα τρωωωωΜισός έχω μείνει αχόρταγη !!
Το κόμμα θα λέγεται ΠΕΟΣ.Αλήθεια???
Να σε ψηφίσω γλυκέ μου !
Πες μου με ποιο κόμμα θα είσαι??
Ωραία θα σε ψηφίσω και αν χρειάζεσαι γραμματέα με μεγάλη μου χαρά να έχω αυτήν την τιμή αλλά αντί για μισθό θα με πληρώνεις σε είδος!Το κόμμα θα λέγεται ΠΕΟΣ.
Πανελλήνια Ένωση Ονειρικων Συντρόφων. Θα έχεις την πρώτη θέση στο επικρατείας ως μια ονειρική σύντροφος που είσαι
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Bill. Θα πάω να ψηφίσω και θα πάω και για καφέ. Ωρα υπάρχει.Εγώ πάλι θα πάω να το ρίξω δαγκωτό!
Δεν θέλω να είμαι αμέτοχος στα πολιτικά δρώμενα της χώρας!!!
Κι εγώ θα πήγαινα να ψηφίσω αλλά αύριο έχω κανονίσει να πάω για καφέ με συμμαθητές!Εγώ θα συμφωνήσω με τον Bill. Θα πάω να ψηφίσω και θα πάω και για καφέ. Ωρα υπάρχει.
ΑΝ δεν μου κάνουν αυτοί που κατεβαίνουν, που είναι οι καλύτεροι?? Εγώ γιατί δεν συμμετέχω?? Μήπως μας βολεύει α τους απαξιώνουμε απο τον καναπέ μας...... (μην μου πει κανείς το κλασσικό, τους καλούς τους τρώνε ....)
Και το λευκό είναι πολιτική πράξη... Η αποχή οχι....
Ελπίζω να έχει λίγα λιπαρά!Όταν πεινάω εσένα θα τρωωωω
ΜΠΙΛ δεν τρώω λιπαρά προσέχω την διατροφή μου !Ελπίζω να έχει λίγα λιπαρά!
Πόσο άραγε κοστίζει ένα τέτοιο γλύψιμο!!!θα με πληρώνεις σε είδος!
Θα με γλύφεις κάθε μέρα μέχρι να φτάσω σε οργασμό!
Σαν δασκαλος δεν μπορω να λειψω απο την συναντηση.Κι εγώ θα πήγαινα να ψηφίσω αλλά αύριο έχω κανονίσει να πάω για καφέ με συμμαθητές!
Δεν είναι σωστό να τους στήσω έχω πολύ καιρό να τους δω και αν δεν πάω θα μου θυμωσουν !
Άλλη φορά αν έχω κάποιο κενό στο πρόγραμμα μου πολυ ευχαρίστως να ψηφίσω !
Κρίμα,γιατί κατεβαίνει ο Θανάσης ο κολλητός μου!Κι εγώ θα πήγαινα να ψηφίσω αλλά αύριο έχω κανονίσει να πάω για καφέ με συμμαθητές!
Δεν είναι σωστό να τους στήσω έχω πολύ καιρό να τους δω και αν δεν πάω θα μου θυμωσουν !
Κατσικουλα με 0%Ελπίζω να έχει λίγα λιπαρά!
Για αυτό με το γλείψιμο count me in too, φτάνει να ξέρω πότε βρίσκεσαι στο κλεινόν άστυ. Γιατί στο νήμα σου δεν αναφέρεις τπτ τελευταία.Ωραία θα σε ψηφίσω και αν χρειάζεσαι γραμματέα με μεγάλη μου χαρά να έχω αυτήν την τιμή αλλά αντί για μισθό θα με πληρώνεις σε είδος!
Θα με γλύφεις κάθε μέρα μέχρι να φτάσω σε οργασμό!
Καλησπέρα!Για αυτό με το γλείψιμο count me in too, φτάνει να ξέρω πότε βρίσκεσαι στο κλεινόν άστυ. Γιατί στο νήμα σου δεν αναφέρεις τπτ τελευταία.
Κουκλα μου αυτα ειναι δικαιολογιες , οι καλπες ανοιγουν απο τις 07.00 πρωι και κλεινουν 19.00 , και εχεις πει πολλες φορες εδω στο σαιτ οτι ξυπνας νωρις , εκτος εαν με τις φιλες σου πατε για κυνηγι !!!!!! φιλια και καλο βολι αυριο και μετα καφε .Κι εγώ θα πήγαινα να ψηφίσω αλλά αύριο έχω κανονίσει να πάω για καφέ με συμμαθητές!
Γειά σου αγαπη !Κουκλα μου αυτα ειναι δικαιολογιες , οι καλπες ανοιγουν απο τις 07.00 πρωι και κλεινουν 19.00 , και εχεις πει πολλες φορες εδω στο σαιτ οτι ξυπνας νωρις , εκτος εαν με τις φιλες σου πατε για κυνηγι !!!!!! φιλια και καλο βολι αυριο και μετα καφε .