πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.341
- Πόντοι
- 12.056
Τι ώρα αρμεγεις την γουρούνα?Να προσεχεις την Ελενα διοτι διαφορετικα θα αναλαβει ο δασκαλος να το κανει.
Τι ωρα να φερω το πρωινο στο κρεβατακι σου;
Τι ώρα αρμεγεις την γουρούνα?Να προσεχεις την Ελενα διοτι διαφορετικα θα αναλαβει ο δασκαλος να το κανει.
Πρωινό στο κρεβάτι έχουν χρόνια να μου φέρουν..Να προσεχεις την Ελενα διοτι διαφορετικα θα αναλαβει ο δασκαλος να το κανει.
Θα σου φέρω εγώ νουνα από τις σοκολάτες που μου περισεψανΠρωινό στο κρεβάτι έχουν χρόνια να μου φέρουν..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Από αυτές που σου έφερα δώρο???Θα σου φέρω εγώ νουνα από τις σοκολάτες που μου περισεψαν
Οποτε θα αναλαβει δραση ο δασκαλος αμεσα μαλιστα.Πρωινό στο κρεβάτι έχουν χρόνια να μου φέρουν..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Ναι κουβαρντοκοριτσοΑπό αυτές που σου έφερα δώρο???
Αφού είμαι τσιγγουνα γιατί οι καμαριέρες του πριβε με λατρεύουν???Ναι κουβαρντοκοριτσο
Θα παρω την βοηθεια του κοινου.....Αφού είμαι τσιγγουνα γιατί οι καμαριέρες του πριβε με λατρεύουν???
ΚΟΥΙΖ !!
Γιατί καθαρίζεις με κλινεξΑφού είμαι τσιγγουνα γιατί οι καμαριέρες του πριβε με λατρεύουν???
ΚΟΥΙΖ !!
Σήμερα υπάρχει μια γλυκιά ησυχία στο σαιτ !Γιατί καθαρίζεις με κλινεξ
No Elena.....no party κουκλα μουΣήμερα υπάρχει μια γλυκιά ησυχία στο σαιτ !
Μάλλον τα καλά παιδάκια κοιμούνται νωρίς
Ασχολούνται με τις εκλογέςΣήμερα υπάρχει μια γλυκιά ησυχία στο σαιτ !
Μάλλον τα καλά παιδάκια κοιμούνται νωρίς
Άμα φέρεις τα ποτά τα ξηροκαρπια και το κετερινγκ θα έχει πάρτι γιατί η νουνα θα φέρει τα καβούριαNo Elena.....no party κουκλα μου
Τις μισώ τις εκλογές δεν δείχνει το survivor εξαιτίας τους !Ασχολούνται με τις εκλογές
Εγώ βλέπω Βλαχοπούλου την βουλευτίνα με τον αράπηΤις μισώ τις εκλογές δεν δείχνει το survivor εξαιτίας τους !
Εγώ βλέπω τον σασμο και μετά θα δω όνειρα γλυκά!Εγώ βλέπω Βλαχοπούλου την βουλευτίνα με τον αράπη
Να ερθω για παρεα στα ονειρα σου;;;Εγώ βλέπω τον σασμο και μετά θα δω όνειρα γλυκά!
Αν είσαι φρόνιμος να ερθεις σήμερα θέλω μόνο μια αγκαλιά και ένα χάδι!Να ερθω για παρεα στα ονειρα σου;;;
Αν είσαι φρόνιμος να ερθεις σήμερα θέλω μόνο μια αγκαλιά και ένα χάδι!
Το ξερεις πως απολαμβανω να σε κραταω αγκαλια και να κοιμασαι.Αν είσαι φρόνιμος να ερθεις σήμερα θέλω μόνο μια αγκαλιά και ένα χάδι!