Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.560
Γενικά είμαι πανέξυπνη και πανέμορφη μια μικρή βασίλισσα αυτό ξέχασα να το πω !Γενικά είσαι ΚΑΒΛΑ!
Γενικά είμαι πανέξυπνη και πανέμορφη μια μικρή βασίλισσα αυτό ξέχασα να το πω !Γενικά είσαι ΚΑΒΛΑ!
Όσοι έχουν πάρει μεζεδάκι ξέρουν φίλε μαφιοζεΓενικά είσαι ΚΑΒΛΑ!
Ωχ μας βρήκε και εδώ να το σύνδρομο του ΜπάκιγχαμΓενικά είμαι πανέξυπνη και πανέμορφη μια μικρή βασίλισσα αυτό ξέχασα να το πω !
Ποια εισαι τελικα ο θηλυκος Αντεντοκουμπο;;;;Ρε αγόρια! Ρε αγόρια όταν γράφω μια από τις συνομιλίες στο σαιτ ούτε σε ονόματα αναφέρομαι ούτε σε νούμερα τηλεφώνου!
Κάποιοι μπλοκαρισμενοι έστειλαν sms ότι λέω ψέμματα!
Ανά 5 λεπτά μιλάω με πάρα πάρα πολύ κόσμο γιατί κάποιοι το πήραν προσωπικά ότι αναφέρομαι σε αυτούς δεν το κατάλαβα αυτό!
Ίσως οποίος έχει την μύγα μυγιάζεται!
Βέβαια καλά και κάναν και μου στείλανε sms γιατί στα SMS μερικούς είχα ξεχάσει να τους μπλοκάρω και μου το υπενθυμίσαν.....χαχαχα
Κακια είπες δάσκαλε ο Αντετοκούμπο είναι ταπας μπροστά στο θηρίοΠοια εισαι τελικα ο θηλυκος Αντεντοκουμπο;;;;
Και δεν σου φαινεται......
Ειναι θεα. Τελος.Κακια είπες δάσκαλε ο Αντετοκούμπο είναι ταπας μπροστά στο θηρίο
Για αυτό ερήμωσε ο ΌλυμποςΕιναι θεα. Τελος.
Ειναι ο Air Jordan του ερωτα.Για αυτό ερήμωσε ο Όλυμπος
Μάλλον ο Τζων ΚόρφαςΕιναι ο Air Jordan του ερωτα.
Αν σε βαλει κατω ομως θα πεις τον δεσποτη Παναγιωτη.Μάλλον ο Τζων Κόρφας
Να πάω τότε να με εξομολογηση έκανα μια αμαρτία.. έφαγα όλες τις σοκολάτες που μου πήρεΑν σε βαλει κατω ομως θα πεις τον δεσποτη Παναγιωτη.
Τωρα επιασαν οι ζεστες.....παγωτο πλεον θα σου αγοραζει. Τυχερουλη.Να πάω τότε να με ευλογηση έκανα μια αμαρτία.. έφαγα όλες τις σοκολάτες που μου πήρε
Ρε με τον σπαγγο που έχω μπλέξει ούτε το κυπελακι δεν θα μου δίνει να γλύφωΤωρα επιασαν οι ζεστες.....παγωτο πλεον θα σου αγοραζει. Τυχερουλη.
Αλλα μαλλον θα το τρωει μονη της.....
πω πω , που τον θυμήθηκες?? Και είχε και ωραίο στυλάκι..... και έχει όμορφη κόρη....Μάλλον ο Τζων Κόρφας
Να μου γλύφεις κάτι άλλοΡε με τον σπαγγο που έχω μπλέξει ούτε το κυπελακι δεν θα μου δίνει να γλύφω
Ξετσιπωτη τς τς τςΝα μου γλύφεις κάτι άλλο
Νσ ερθω εγω αν δεν θελει ο κος πολυζωης;;;Να μου γλύφεις κάτι άλλο
Γλυφτηηηηη έτσι περνάει στα μαθήματα η ΈλεναΝσ ερθω εγω αν δεν θελει ο κος πολυζωης;;;
Μου αρεσει να γλύφω....
Οχι μονο αξιοκρατικα κριτηρια λαμβανω υποψη. Δεν περναει το γλυψιμο σε μενα.Γλυφτηηηηη έτσι περνάει στα μαθήματα η Έλενα
Μα εσύ την γλύφεις έτσι είπεςΟχι μονο αξιοκρατικα κριτηρια λαμβανω υποψη. Δεν περναει το γλυψιμο σε μενα.