Φίλε Bill, μην κουράζεσαι....Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του δασκάλου και θα πάρω και τις τρεις,μένει να αποφασίσω τη σειρά!
Αλλά καλύτερα να αφήσω σε εσένα αυτή την αποφαση!!!
Ξάπλωσε και άφησε την βασίλισσα να αποφασίσει...
Χαμένος δεν θα βγεις
Φίλε Bill, μην κουράζεσαι....Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του δασκάλου και θα πάρω και τις τρεις,μένει να αποφασίσω τη σειρά!
Έπρεπε να του δώσεις βραβείο για ταχύτητα αποστολής μηνυμάτων !!!Συνομιλία με sms με παιδί που το ξέρω και το έχω μπλοκάρει στο Viber
Sms: Καλησπέρα Έλενα ξεμπλόκαρε με στο Viber είμαι ο τάδε
Εγώ: καλησπέρα Δεν θυμάμαι Ποιος είσαι αλλά Όταν μπλοκάρω κάποιον στο Viber δεν τον ξεμπλοκάρω ποτέ
(Εγώ φυσικά ήξερα ποιος ήταν)
Sms Έλα ρε Έλενα ξεμπλόκαρε με τι φταίω εγώ αν οι άλλοι σου σπάζουν τα νεύρα και ξεσπάς πάνω μου και με μπλοκάρες
Εγω : όταν σε 5 λεπτά μου στέλνεις 100 μηνύματα εσύ Μου έσπασες τα νεύρα για αυτό σε μπλόκαρα...χαχαχαχαχα
Ε για να το λες,κάτι παραπάνω θα ξέρεις!Φίλε Bill, μην κουράζεσαι....
Ξάπλωσε και άφησε την βασίλισσα να αποφασίσει...
Χαμένος δεν θα βγεις
Μα σε πολλούς έχω δώσει βραβεία《μπλοκ 》 που στέλνουν πολλά και άσχετα μηνύματα!Έπρεπε να του δώσεις βραβείο για ταχύτητα αποστολής μηνυμάτων !!!
Μα πρόκειται για εγωιστές που δεκάρα δεν δίνουν για τους άλλους,αρκεί να ικανοποιησουν το εγώ τους!Μα σε πολλούς έχω δώσει βραβεία《μπλοκ 》 που στέλνουν πολλά και άσχετα μηνύματα!
Αλλά ειλικρινά απορώ όλοι αυτοί έχουν σκεφτεί αν απαντώ στον καθένα που θέλει ραντεβού σε καταιγισμό μηνυμάτων ποτέ θα κάνω ραντεβού και πότε θα ετοιμαστώ για το ραντεβού μου ?
φυσικά δεν θέλω να αδικήσω και κάποια αγόρια που είναι εξαιρετικά τυπικοί!
Ο Μήτσος τα ξέρει ολαΕ για να το λες,κάτι παραπάνω θα ξέρεις!
Πολυζώη , άσε (και οχι κόψε) το δούλεμα......Ο Μήτσος τα ξέρει ολα
Δεν σε κατάλαβα????Πολυζώη , άσε (και οχι κόψε) το δούλεμα......
Ο δασκαλος καποιες φορες ξερει κατι παραπανω διοτι εδω εχουμε μπροστα μας μια περιπτωση ιδιαιτερη.Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του δασκάλου και θα πάρω και τις τρεις,μένει να αποφασίσω τη σειρά!
Η αλήθεια είναι ότι πληγωνομαι και εύκολα«Μπορεί να μην είσαι ο πρώτος της, o τελευταίoς της ή ο μοναδικός της έρωτας.
Αγάπησε πριν, μπορεί να αγαπήσει ξανά.Αλλά αν σε αγαπάει τώρα, τι αλλο εχει σημασια
Δεν είναι τέλεια - ούτε εσύ είσαι,
και οι δυο σας μπορεί να μην είστε ποτέ τέλειοι μαζί
αλλά αν μπορεί να σε κάνει να γελάσεις,
να σε κάνει να σκεφτείς δύο φορές,
και να παραδεχτείς ότι είσαι άνθρωπος και ότι κάνεις λάθη,
κράτα την και δώσε της όσα περισσότερα μπορείς.
Μπορεί να μην σε σκέφτεται κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας,
αλλά θα σου δώσει ένα κομμάτι της
και ξέρεις ότι μπορείς να ραγίσεις—την καρδιά της.
Μην την πληγώνεις λοιπόν,
μην την αλλάξεις,
μην αναλύεις και
μην περιμένεις περισσότερα από όσα μπορεί να δώσει.
Χαμογέλα όταν σε κάνει ευτυχισμένο,
πες της το όταν σε τρελαίνει,
και ότι της λείπεις όταν δεν είναι εκεί.
Αγάπα με όλη σου την ύπαρξη όταν λαμβάνεις αγάπη.
Γιατί δεν υπάρχουν τέλεια κορίτσια, αλλά πάντα θα υπάρχει ένα κορίτσι που είναι τέλειο για σένα.."
Προς ολους τους υποψηφιους γαμπρους κανονιστε να μου πληγωσετε την μαθητρια μου. Μαυρο φιδι που σας εφαγε.
Για αυτο και εγω προειδοποιω πριν κανουν το λαθος...Η αλήθεια είναι ότι πληγωνομαι και εύκολα
Εγώ πάντως κατάλαβα!Δεν σε κατάλαβα????
Εγώ πάντως κατάλαβα!
Περιστερακι μου η φτερούγα σου είναι βαρεμενηΗ αλήθεια είναι ότι πληγωνομαι και εύκολα
Γενικά είμαι βαρεμένηΠεριστερακι μου η φτερούγα σου είναι βαρεμενη
Γι αυτο και εγω αφήνω αυτή να αποφασίσει!Η Ελενα ειναι γυναικα που βγαζει γουστα και δεν ξερεις τι να πρωτο κανεις μαζι της.
και χωρίς να έχεις πιει!!!!Γενικά είμαι βαρεμένη
Γενικά είσαι ΚΑΒΛΑ!Γενικά είμαι βαρεμένη
Με πρόλαβες ήταν η επόμενη ατάκαΓενικά είμαι βαρεμένη