Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.803
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα. Ειναι παρα πολυ καλο. Πιστεψε με.Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό?
Καλημερα. Ειναι παρα πολυ καλο. Πιστεψε με.Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό?
Κι εμένα που γελαω συνέχεια με έχουν πει χαζοχαρουμενη αλλά θα σου πω :Κάποιοι όμως μπορεί να πουν ότι είμαι χαζοχαρουμενος!
Τώρα με προκαλείς να βάλω την φωτογραφία να γελάσουν και οι υπόλοιποιΚι εμένα που γελαω συνέχεια με έχουν πει χαζοχαρουμενη αλλά θα σου πω :
Ο άνθρωπος που χαμογελά εκπέμπει θετικη αύρα!
Προτιμω να με πουνε χαζοχαρουμενη πάρα τοξική !
Μου αρέσει να προκαλώΤώρα με προκαλείς να βάλω την φωτογραφία να γελάσουν και οι υπόλοιποι
Μου αρέσει να προκαλουμαι!!!Μου αρέσει να προκαλώ
den lypasai τον κοσμο που θα χασει το φως του απο αυτη την μεγαλη λαμψηΜου αρέσει να προκαλώ
Τι άλλο σου αρέσει ΜΠΙΛ για πες μόνοι μας είμαστε δεν ακούει κανείςΜου αρέσει να προκαλουμαι!!!
περιμεντε θα ερθει και ο δασκαλος πρεπει να τον αφησανΤι άλλο σου αρέσει ΜΠΙΛ για πες μόνοι μας είμαστε δεν ακούει κανείς
Ο δασκαλος ηταν απασχολημενος....περιμεντε θα ερθει και ο δασκαλος πρεπει να τον αφησαν
δασκαλε εχεις γινει ιδιος σπαγγος η νουνα ακομη περιμενω εκεινη την μπουγατσα αλλα δικιο εχουν που λενε με οποιον δασκαλο καθισειςΟ δασκαλος ηταν απασχολημενος....
Μου αρέσει να σε βλεπω χαρούμενη !Τι άλλο σου αρέσει ΜΠΙΛ για πες μόνοι μας είμαστε δεν ακούει κανείς
Αν είναι δυνατόν.. Ανθρωπος που χαμογελά να είναι κακό.. Μην φτάσουμε να ντρεπόμαστε γιατί δεν είμαστε μουρτζούφληδες....Κάποιοι όμως μπορεί να πουν ότι είμαι χαζοχαρουμενος!
Η λάμψη της Ελενας, δεν τυφλώνει. Αντίθετα ,αναζωογονεί.den lypasai τον κοσμο που θα χασει το φως του απο αυτη την μεγαλη λαμψη
Λες τελικα να πηρε απο μενα και την κατηγορεις αδικα;;δασκαλε εχεις γινει ιδιος σπαγγος η νουνα ακομη περιμενω εκεινη την μπουγατσα αλλα δικιο εχουν που λενε με οποιον δασκαλο καθισεις
εσυ την μαθαινεις αυτα τα κολπα οπως τα γλυκα που θα κερασει την κυριακη ειναι κουβεντιαστα παστακια και αναδομημενα απο εικονες που βρηκε στο ιντερνετΛες τελικα να πηρε απο μενα και την κατηγορεις αδικα;;
Είδαμε και εσένα τον ανοιχτό χέρι όταν πας για επαγγελματικά ταξίδια δεν μας φέρνεις ούτε μία καραμέλαδασκαλε εχεις γινει ιδιος σπαγγος η νουνα ακομη περιμενω εκεινη την μπουγατσα αλλα δικιο εχουν που λενε με οποιον δασκαλο καθισεις
Ουτε ενα τριγωνο ή εστω τετραγωνο Θεσσαλονικης...Είδαμε και εσένα τον ανοιχτό χέρι όταν πας για επαγγελματικά ταξίδια δεν μας φέρνεις ούτε μία καραμέλα
σου φερνω πισω εμενα ειναι δυνατον να χασεις τετοια μουρακλα σαν εμεναΕίδαμε και εσένα τον ανοιχτό χέρι όταν πας για επαγγελματικά ταξίδια δεν μας φέρνεις ούτε μία καραμέλα
καραμελες απο το lidl η στις εχουν φερει δωρο στην γιορτη σου οταν εκλεισες τα 8