Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.818
- Πόντοι
- 5.956
Ο πονοκέφαλος θα περάσει με ένα φιλί!
![]()
Ο πονοκέφαλος θα περάσει με ένα φιλί!
![]()
Και εισαι 27.. Όταν με την χάρη του Θεού φτάσεις τα 40, τότε θα βγαίνεις μια μέρα και θα θέλεις μια εβδομάδα ξεκούρασηΛουλούδι μαραμενο είμαι!
Βγήκα εχθές και σήμερα έχω πονοκέφαλο![]()
Όταν βγαίνω ένα βράδυ μετά θέλω ένα μήνα ξεκούραση!Και εισαι 27.. Όταν με την χάρη του Θεού φτάσεις τα 40, τότε θα βγαίνεις μια μέρα και θα θέλεις μια εβδομάδα ξεκούραση
Καλημερα ομορφη μου μαθητριαΌλα εδώ πληρώνονται η ζωή κανέναν δεν αφήνει ατιμωρητο οι πράξεις μας κρίνονται στο τέλος και το τέλος καθορίζεται από τη ζωή!
Να φέρεσαι σωστά και καθώς πρέπει να αγαπάς αυτούς που σε αγαπούν και όσοι σου φέρθηκαν διπροσωπα και υποκρίθηκαν και στο τέλος σε έβγαλαν εσενα ψεύτη Αγάπα τους και αυτούς!
Γιατί αυτοι σε κάνουν πιο δυνατό με το μίσος τους να ξέρεις ότι η ψυχή είναι σαν το σώμα όταν έχει πονέσει πολύ στο τέλος μουδιάζει και δεν αισθάνεται τη δύναμη των χτυπημάτων που δέχεται!
Και να θυμάσαι ότι ο αληθινός ο μάγκας είναι αυτός που ζει με ταπεινοφροσύνη και όχι αυτός που περηφανεύεται και υποτιμά τους άλλους!
Να ζήσεις χαλαρά και να αδιαφορείς για όσους σε ζηλεύουν μόνο οι κατώτεροι ζηλεύουν να μη σε νοιάζει το τι κάνουν και τι λένε!
Να σε νοιάζει μόνο η ζωή σου! Δέξου την αγάπη και απαντά με απάθεια στην Κακιά!
![]()
Αυτό το τελευταίο κράτησε το!Να σε νοιάζει μόνο η ζωή σου! Δέξου την αγάπη και απαντά με απάθεια στην Κακιά!
Τετοιαααα εισαιι...κ γι αυτο σ αγαπω πολυυυυυυ....Καλημερα αγόρια μου !
Είμαι από τις τυχερές γυναίκες που έχω δώσει αγάπη και έχω εισπράξει πολύ αγάπη..!
Μια γυναίκα χορτασμενη από όλα!
Εγώ που όταν είμαι στεναχωρημενη κλεινομαι στον εαυτό μου και δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν και όταν είμαι χαρούμενη αγαπω όλο τον κόσμο!
Εγώ που τα νευρα μου κρατάνε μόνο 10 δευτερόλεπτα και όταν μου χαμογελάσει ο άλλος όλα τα ξεχνώ!
Υ..Γ..λες και γράφω στο ημερολόγιο μου νιώθω όταν σας μιλάω στο σαιτ συγνώμη αν κάποιες φορές σας κουράζω και συγνώμη αν βάζω σπάνια φωτο !
Χαχαχαχαχαχαχα![]()
εγω να δεις ποσο χορτασμενος ειμαιΚαλημερα αγόρια μου !
Είμαι από τις τυχερές γυναίκες που έχω δώσει αγάπη και έχω εισπράξει πολύ αγάπη..!
Μια γυναίκα χορτασμενη από όλα!
Εγώ που όταν είμαι στεναχωρημενη κλεινομαι στον εαυτό μου και δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν και όταν είμαι χαρούμενη αγαπω όλο τον κόσμο!
Εγώ που τα νευρα μου κρατάνε μόνο 10 δευτερόλεπτα και όταν μου χαμογελάσει ο άλλος όλα τα ξεχνώ!
Υ..Γ..λες και γράφω στο ημερολόγιο μου νιώθω όταν σας μιλάω στο σαιτ συγνώμη αν κάποιες φορές σας κουράζω και συγνώμη αν βάζω σπάνια φωτο !
Χαχαχαχαχαχαχα![]()
Κι εγώ σ αγαπωωωωωω!Τετοιαααα εισαιι...κ γι αυτο σ αγαπω πολυυυυυυ....
mην πτοησαι ορμα και οποιος σου κατσειΚι εγώ σ αγαπωωωωωω!
Παντρεψου με !!![]()
Δεν φταίω εγώ αφού εκδηλώθηκε το παιδί και τι παιδί παίδαρος είναι είπα να το εκμεταλλευτώmην πτοησαι ορμα και οποιος σου κατσει
oytε κουνουπι δεν περναειΔεν φταίω εγώ αφού εκδηλώθηκε το παιδί και τι παιδί παίδαρος είναι είπα να το εκμεταλλευτώ![]()
Πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να με απακαταστησει !oytε κουνουπι δεν περναειοποτε εδω θα την περασουμε το καλοκαιρι μας
![]()
Βάλε και το άσμα της Ρίτας!Δεν φταίω εγώ αφού εκδηλώθηκε το παιδί και τι παιδί παίδαρος είναι είπα να το εκμεταλλευτώ![]()
Wow,ωραίο!Πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να με απακαταστησει !
《Χλωμό το βλέπω 》
Αλλά δεν πειράζει υπάρχουν και άλλες λύσεις θα πάω σε ένα ήσυχο μέρος να απομονωθω αναπολώντας τις γλυκιές αναμνήσεις και έχοντας απωθημένο ότι δεν με παντρεύτηκε κανένας![]()