Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.428
Χωρίς εμένα θα πας ???Wow,ωραίο!
Θα πάω και εγώ σε ένα νησάκι και θα σου στέλνω φωτο με θάλασσες και ηλιοβασιλεματα!
Χωρίς εμένα θα πας ???Wow,ωραίο!
Θα πάω και εγώ σε ένα νησάκι και θα σου στέλνω φωτο με θάλασσες και ηλιοβασιλεματα!
Αφού εσύ θέλεις να απομονωθεις!!!Χωρίς εμένα θα πας ???
Αν με αντέξειςΑφού εσύ θέλεις να απομονωθεις!!!
Λες να απομονωθουμε μαζί?
Mε μεγαλη μ χαραααα!!!!Κι εγώ σ αγαπωωωωωω!
Παντρεψου με !!
Με τις ευχές μας.....Δεν φταίω εγώ αφού εκδηλώθηκε το παιδί και τι παιδί παίδαρος είναι είπα να το εκμεταλλευτώ
Λες ναναι τόσο δύσκολο?Αν με αντέξεις
και τι κανεις εδω φιλε μαφιοζε μονο καυλαντα και αγαπουλα μου εσυ και και καιΛες ναναι τόσο δύσκολο?
Δεν ξέρω ρε μωράκι, δεν σε έχω συναντήσει και ποτε βλέπεις, οπότε δεν έχω τεκμηριωμένη αποψη
Είμαι αγαπουλης μαφιοζος!!!και τι κανεις εδω φιλε μαφιοζε μονο καυλαντα και αγαπουλα μου εσυ και και και
εγινες και παπας εκτος απο πρακτοραςΜε τις ευχές μας.....
Προκειμένου να την παντρέψουμε οτι θέλεις γίνομαι.... Παπάς, οδηγός, κλπ.... Εσύ δεν θα το έκανες για την νουνά??εγινες και παπας εκτος απο πρακτορας
Η χαρά είναι όλη δική μου !Mε μεγαλη μ χαραααα!!!!
ευτυχως και να κατουρηθεις δεν χρειαζεται να αλλαξεις βρακι μια και δεν φοραςΗ χαρά είναι όλη δική μου !
με κάνεις πολύ ευτυχισμένη!
Όταν είσαι ευτυχισμένη, είμαστε όλοι ευτυχισμενοιΗ χαρά είναι όλη δική μου !
με κάνεις πολύ ευτυχισμένη!
στο δαφνι απο εξω ειναι το πανο?Οχι λογια αλλα πραξεις....εγω το γραφω παντου πλεον....
Αχ !δάσκαλε της καρδιάς μου είσαι πολύ γλυκός!Οχι λογια αλλα πραξεις....εγω το γραφω παντου πλεον....
γιατι θα πεσει η γεφυραΑχ !δάσκαλε της καρδιάς μου είσαι πολύ γλυκός!
Στο πανό γιατί δεν γράφει?
ΕΛΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
Κλαίω από τα γελια !γιατι θα πεσει η γεφυρα
Μαζί σου!Κλαίω από τα γελια !
Οι αληθειες όμως πρέπει να γράφονται αλλιώς πως θα πάμε μπροστά ως χώρα??