Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.801
- Πόντοι
- 5.956
Αχ !δάσκαλε της καρδιάς μου είσαι πολύ γλυκός!
Στο πανό γιατί δεν γράφει?
ΕΛΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
Αχ !δάσκαλε της καρδιάς μου είσαι πολύ γλυκός!
Στο πανό γιατί δεν γράφει?
ΕΛΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
αμα βαλω εδω μεσα φωτογραφια αλλη να δεις να δεις τι κλαμα θα κανειςΚλαίω από τα γελια !
Οι αληθειες όμως πρέπει να γράφονται αλλιώς πως θα πάμε μπροστά ως χώρα??
πανε αυτη κοριτσακι θυσιαστηκαν για το καλο τον αλλον οπως ειπε ο πορδηπουργος για αλλη φορα πρωτοτυπουμε ειμαστε η μονη αφρικανικη χωρα σε ευρωπαικο εδαφος....Εάν είναι αλήθεια είναι συγκλονιστικό!
Ένας ιερέας ο πατέρας Ευάγγελος Παπανικολάου έκανε πριν τέσσερις μέρες στο Καμερούν 57 βαφτίσεις.
Δεν είναι εκεί η είδηση Αφού είναι συχνό φαινόμενο οι ομαδικές βαπτίσεις στην Αφρικη το συγκλονιστικό είναι ότι ο άγνωστος πάπας αποφάσισε να δώσει στους 57 νεοβαπτισμενους τα ονόματα των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη .
Στους νεοβαπτισμενους δόθηκε από ένα χαρτί στο οποίο τους εξηγείται ποιου η ποιας πηραν το όνομα και για ποιο λόγο.
Στο Καμερούν δεν θα ξεχαστούν ποτέ τα παιδιά των Τεμπών στην Ελλάδα ήδη μερικοί το ξέχασαν και έχουν το θράσος να είναι υποψήφιοι!
Υ..Γ...δεν ξέρω αν αληθεύει αν όμως ισχύει εγώ ως Έλενα συγκινήθηκα πολύ!
Και πότε δεν ξέχασα ούτε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ !!
Μαζί σου!
Elena for president!!!
Γι αυτο ακριβως τον χαρακτήρα σου, είσαι η Έλενα της καρδιάς μας!Εάν είναι αλήθεια είναι συγκλονιστικό!
Ένας ιερέας ο πατέρας Ευάγγελος Παπανικολάου έκανε πριν τέσσερις μέρες στο Καμερούν 57 βαφτίσεις.
Δεν είναι εκεί η είδηση Αφού είναι συχνό φαινόμενο οι ομαδικές βαπτίσεις στην Αφρικη το συγκλονιστικό είναι ότι ο άγνωστος πάπας αποφάσισε να δώσει στους 57 νεοβαπτισμενους τα ονόματα των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη .
Στους νεοβαπτισμενους δόθηκε από ένα χαρτί στο οποίο τους εξηγείται ποιου η ποιας πηραν το όνομα και για ποιο λόγο.
Στο Καμερούν δεν θα ξεχαστούν ποτέ τα παιδιά των Τεμπών στην Ελλάδα ήδη μερικοί το ξέχασαν και έχουν το θράσος να είναι υποψήφιοι!
Υ..Γ...δεν ξέρω αν αληθεύει αν όμως ισχύει εγώ ως Έλενα συγκινήθηκα πολύ!
Και πότε δεν ξέχασα ούτε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ !!
βερες βλεπω δαχτυλιδια ποια παντρευεται
Τι ωραίο χρώμα έχεις κάνει λενακι πες μου ότι έχεις το ίδιο και στα πόδια και ας είναι και ψέμα
nai nai file to kalytero koritsi να το παντρεψουμε μονο μην παει χαμενο το DNAΓι αυτο ακριβως τον χαρακτήρα σου, είσαι η Έλενα της καρδιάς μας!
nai nai file to kalytero koritsi να το παντρεψουμε μονο μην παει χαμενο το DNA
Καλησπέρα αγάπη μου !ΥΓΕλενα εγω εχω γλυτωσει εδω στο σινουρι...)
Καλησπερα μωρο μου!!!Καλησπέρα αγάπη μου !
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί...Καλησπερα μωρο μου!!!
Τα ποδαράκια δεν τα έβαψα αυτήν την φορά μου πρότεινε η μανικιουριστα μου να τα αφήσω λίγο καιρό να ξεκουραστουν γιατί το συχνό βάψιμο δεν κάνει καλό!Τι ωραίο χρώμα έχεις κάνει λενακι πες μου ότι έχεις το ίδιο και στα πόδια και ας είναι και ψέμα
Καλημερα στην ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ μαθητρια μου.Δεν είσαι έξυπνη απλώς και μονο επειδή μπορείς να λύσεις μία εξίσωση τρίτου βαθμού να πεις δίχως να κομπιασεις τον πολλαπλασιασμό του 9 και να μπορείς να αναγνωρίσεις το χημικό σύμβολο του κοβάλτιου!
Έξυπνη είναι γυναίκα που έχει χιούμορ έχει ατάκα ξέρει να απαντήσει ξέρει πότε να το κάνει ξέρει σε ποιον να το κάνει και τέλος γνώριζει να το δέχεται χωρίς γκρίνιες και υστερίες!
Έξυπνη είναι γυναίκα η οποία επιλέγει άνδρα τον οποίο θαυμάζει!
Μόνο οι αδύναμοι άνθρωποι επιθυμούν να περιστοιχίζονται από κατώτερους ανθρώπους προκειμένου να φαντάζουν οι ίδιοι καλύτεροι!!!
Καλημέρα
Καλημέρα Έλενα μου!Δεν είσαι έξυπνη απλώς και μονο επειδή μπορείς να λύσεις μία εξίσωση τρίτου βαθμού να πεις δίχως να κομπιασεις τον πολλαπλασιασμό του 9 και να μπορείς να αναγνωρίσεις το χημικό σύμβολο του κοβάλτιου!
Έξυπνη είναι γυναίκα που έχει χιούμορ έχει ατάκα ξέρει να απαντήσει ξέρει πότε να το κάνει ξέρει σε ποιον να το κάνει και τέλος γνώριζει να το δέχεται χωρίς γκρίνιες και υστερίες!
Μόνο οι αδύναμοι άνθρωποι επιθυμούν να περιστοιχίζονται από κατώτερους ανθρώπους προκειμένου να φαντάζουν οι ίδιοι καλύτεροι!!!
Καλημέρα
μην με μαρτυρας ρε νουνα θα με παρουν με τις πετρεςΔεν είσαι έξυπνη απλώς και μονο επειδή μπορείς να λύσεις μία εξίσωση τρίτου βαθμού να πεις δίχως να κομπιασεις τον πολλαπλασιασμό του 9 και να μπορείς να αναγνωρίσεις το χημικό σύμβολο του κοβάλτιου!
Καλημέρα