billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
Εγώ θα είμαι ο οδηγός της νύφης,θα σε πάω στον τόπο του εγκλήματος!Εσύ να παραγγείλεις τις άδειες γάμου!!
Εγώ θα είμαι ο οδηγός της νύφης,θα σε πάω στον τόπο του εγκλήματος!Εσύ να παραγγείλεις τις άδειες γάμου!!
Μπα εμενα με εχει για την πνευματικη της εκπαιδευση μονο. Δεν με βλεπει ερωτικα.Καλά το πας.. άντε μπας και τη σκαπουλάρω
Δεν θα τη σκαπουλάρεις σε έχω βάλει στο μάτι !!Καλά το πας.. άντε μπας και τη σκαπουλάρω
Παίζεις μαφιόζικα..Εγώ θα είμαι ο οδηγός της νύφης,θα σε πάω στον τόπο του εγκλήματος!
Και ο συνοδηγός ποιος θα είναι??Εγώ θα είμαι ο οδηγός της νύφης,θα σε πάω στον τόπο του εγκλήματος!
Ρε σεις... έχει και ντιμπειτ.. γιατί δε το λέτε τόση ώρα;Δεν θα τη σκαπουλάρεις σε έχω βάλει στο μάτι !!
Με το ζόρι
Οι 2 μας ποτέ θα παίξουμε??Παίζεις μαφιόζικα..
Πρεφα;Οι 2 μας ποτέ θα παίξουμε??
O πολυζωης για να σιγουρευτει οτι στο τελος δεν θα πρεπει να σε παρει αυτος....Και ο συνοδηγός ποιος θα είναι??
Και play offs Euroleague!Ρε σεις... έχει και ντιμπειτ.. γιατί δε το λέτε τόση ώρα;
Νομίζω πρέπει να είναι ο μπαμπάς σου!!!Και ο συνοδηγός ποιος θα είναι??
Ωχχχχ !!Νομίζω πρέπει να είναι ο μπαμπάς σου!!!
Τον γιατρό μάλλον!Πρεφα;
Αυτός παλαιών αρχών,εγώ παλαιάς κοπής, μια χαρά θα τα βρούμε!Ωχχχχ !!
Άστο καλύτερα είναι παλαιών αρχών δεν θα τον αντέξεις
Μα θα πάω εγώ γιατί θα βάλω και αντίκα αυτοκίνητο!Σε ένα προηγούμενο γάμο είχα προσφερθεί για οδηγός. Ας πάει ο bill , δεν έχω θέμα. Αμα θέλετε συνοδηγό, έρχομαι. Για οτι χρειασθεί , εδώ είμαι.Αρκεί να την δώσουμε να ησυχάσουμε
ΟΚ, να πας. Κάτι για συνοδηγό διάβασα και προσφέρθηκα.Μα θα πάω εγώ γιατί θα βάλω και αντίκα αυτοκίνητο!
Καλησπερα. Να συστηθω. Με λενε Στεφανο.Έχω όρεξη σήμερα και θυμήθηκα μια παλιά ιστορία!!
Συνάντηση συμμαθητών Πριν μερικά χρόνια και πήγαμε Σε ένα μπαράκι και τα ήπιαμε Εντωμεταξύ εγω πίνω πολύ σπάνια Και εκείνη τη φορά ήπια λίγο!
Την άλλη τη μέρα το πρωί ξύπνησα στο ωραίο μου σπιτάκι και δεν θυμόμουνα τίποτα από το βράδυ.... χτυπάει το κουδούνι μου και ερχεται μία όμορφη ανθοδέσμη που έγραφε!
Σε ευχαριστώ για το υπέροχο βράδυ Στέφανος!
Και παθαίνω σοκ λέω Θεέ μου πόσο ήπια για να μην θυμαμε τι έκανα....χαχαχαχα
μια εβδομάδα έκλαιγα μέχρι να μου πουν οι συμμαθητές μου ότι μου έκαναν πλάκα επειδή δεν θυμόμουν τίποτα...
Χαχαχαχαχα
Φυσικά ούτε Στέφανος υπήρξε δημιούργημα της πλάκας τους!
Εγώ καταρχάς ευχαριστώ που απαντάς και κατα δεύτερον είσαι ωραίος χαρακτήρας και άνθρωπος που σε συμπαθώ ιδιαίτεροςΚαλησπέρα μωρό μου γλυκο !
Είμαι μια χαρά ποτέ δεν ήμουν καλυτερα σε ευχαριστώ πολυ που με ρωτάς είσαι πολύ ευγενικός!
Τα φιλιά μου !