Και εσύ τι θα κάνεις.. Εσύ δεν πίνεις!!!!Με ούζα???
ΑΝ και δεν έχω τίτλο (αγάπη μου, λουλούδι μου κλπ) οπότε δεν είμαι καλεσμένος. Ρωτώ απο περιέργεια....
Και εσύ τι θα κάνεις.. Εσύ δεν πίνεις!!!!Με ούζα???
Προφανώς!Με ούζα???
Οτι πεις. Στον Μπαμπινιώτη θα το έχεις δει...Καβλας, με Β όχι με Υ!!!
Ε ναι, χρόνια στο βιβλίο εγώ!Οτι πεις. Στον Μπαμπινιώτη θα το έχεις δει...
Αν συνεχίσουν οι μπλοκαρισμενοι να με παίρνουν από αλλά νούμερα και να τους ξαναμπλοκαρω θα το ρίξω στο ποτοΚαι εσύ τι θα κάνεις.. Εσύ δεν πίνεις!!!!
ΑΝ και δεν έχω τίτλο (αγάπη μου, λουλούδι μου κλπ) οπότε δεν είμαι καλεσμένος. Ρωτώ απο περιέργεια....
Να παραγγείλω μια κούτα πορτοκαλάδες;Αν συνεχίσουν οι μπλοκαρισμενοι να με παίρνουν από αλλά νούμερα και να τους ξαναμπλοκαρω θα το ρίξω στο ποτο
αα δηλαδή οι μπλοκαρισμένοι φταίνε που θα αρχίσεις το ποτό.....Αν συνεχίσουν οι μπλοκαρισμενοι να με παίρνουν από αλλά νούμερα και να τους ξαναμπλοκαρω θα το ρίξω στο ποτο
Οι μπλοκαρισμένοι φταίνε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα!!αα δηλαδή οι μπλοκαρισμένοι φταίνε που θα αρχίσεις το ποτό.....
Εσύ να παραγγείλεις τις άδειες γάμου!!Να παραγγείλω μια κούτα πορτοκαλάδες;
Mόνο?? Μήπως και φταίνε και για τον πόλεμο στην Ουκρανία???Οι μπλοκαρισμένοι φταίνε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα!!
Μου το θυμίζεις ξανά όταν δώσεις τη σοκολάτα στον Πολυζωη σε παρακαλώ;Εσύ να παραγγείλεις τις άδειες γάμου!!
Να θυμηθω σε ποιο αριθμο με εχεις μπλοκαρει να σε παρω απο τον αλλο αριθμο μου.Αν συνεχίσουν οι μπλοκαρισμενοι να με παίρνουν από αλλά νούμερα και να τους ξαναμπλοκαρω θα το ρίξω στο ποτο
.......και για τον ΚορωνοιοMόνο?? Μήπως και φταίνε και για τον πόλεμο στην Ουκρανία???
Στον πολυζωη θα δώσω σοκολάτα και σε σένα κάτι άλλο!!Μου το θυμίζεις ξανά όταν δώσεις τη σοκολάτα στον Πολυζωη σε παρακαλώ;
Εξαρτάτε πόσους αριθμούς έχεις!!!Να θυμηθω σε ποιο αριθμο με εχεις μπλοκαρει να σε παρω απο τον αλλο αριθμο μου.
Ποτάκι έπαιξε σήμερα στανταρΣτον πολυζωη θα δώσω σοκολάτα και σε σένα κάτι άλλο!!
Την μελλοντική μου ζωή!
Όσους και νάχεις, άμα θέλει , μπλοκαρισμένοι θάναι. Έχει ανθ΄ρωπους στις κινητέςΝα θυμηθω σε ποιο αριθμο με εχεις μπλοκαρει να σε παρω απο τον αλλο αριθμο μου.
Οσους χρειαζεται για να μην γλυτωσεις απο μενα. Ποτε.Εξαρτάτε πόσους αριθμούς έχεις!!!
Καλά το πας.. άντε μπας και τη σκαπουλάρωΟσους χρειαζεται για να μην γλυτωσεις απο μενα. Ποτε.