pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Κάποιες φορές είμαι πολύ θα έλεγα.. και χωρίς να πηγαίνω στα κλαμπς..Αυτός είναι λίγο ζωηρουλης !
Θα χορεύει σε κανένα κλαμπ!
Κάποιες φορές είμαι πολύ θα έλεγα.. και χωρίς να πηγαίνω στα κλαμπς..Αυτός είναι λίγο ζωηρουλης !
Θα χορεύει σε κανένα κλαμπ!
Δεν νομίζω να λες και άλλες μωράκι μου ??Μωράκι μου γλυκο!
Στείλε κανένα γιαουρτάκι...με γλυκό του κουταλιού.... Θάχεις, δεν γίνεταιΕδώ κι εγώ παρόν
Μόνο εσένα κουκλαρα μου!Δεν νομίζω να λες και άλλες μωράκι μου ??
Σε κλαμπ χωρίς εμένα σας απαγορεύω να πάτεΚάποιες φορές είμαι πολύ θα έλεγα.. και χωρίς να πηγαίνω στα κλαμπς..
Τέτοια γράφε εσύ και μετά θα ρωτάει ο πολυζωης πότε θα με παντρευτείςΑγάπη μου !!
Σε ευχαριστώ πολυ για το κουκλαρα !!Μόνο εσένα κουκλαρα μου!
Αν και με αυτές τις βυζαρες που έχεις έπρεπε να σε λέω μανακι μου!!!Μόνο εσένα κουκλαρα μου!
Δεν νομίζω να λες και άλλους αγάπη μου;;;;Αγάπη μου !!
Να σε παντρευτω αύριο που έχω ένα κενόΤέτοια γράφε εσύ και μετά θα ρωτάει ο πολυζωης πότε θα με παντρευτείς
Έτσι όπως το πάτε, θα γίνει ο γάμος πριν καν τα διαβάσει και μπορέσει να αντιδράσειΝα σε παντρευτω αύριο που έχω ένα κενό
Τι να αντίδρασει ??Ο πολυζωης τώρα κοιμάται και η τύχη του δουλεύειΈτσι όπως το πάτε, θα γίνει ο γάμος πριν καν τα διαβάσει και μπορέσει να αντιδράσει
Αύριο θα λείπω ρε γαμωτο, τι κρίμαΝα σε παντρευτω αύριο που έχω ένα κενό
Εσυ η αγάπη της,ο ermis το μωρό της, εγώ η ομορφιά της!!!Δεν νομίζω να λες και άλλους αγάπη μου;;;;
Μου άρεσε που το είδα πριν
όποιος αγαπάει , τα ακυρώνει όλα και τρέχει στην βασίλισσα της καύλας που λέει και ο Bill (χωρίς να ακυρω΄νουμε τον τίτλο)Αύριο θα λείπω ρε γαμωτο, τι κρίμα
Εμ γιατί νομίζεις είπε να παίξουμε πρεφαΕσυ η αγάπη της,ο ermis το μωρό της, εγώ η ομορφιά της!!!
Κομπλέ είμαστε!
Να οργανώσουμε ένα παρτυ!
Να προλάβει να ευχηθεί. Να προλάβει να ραφτεί. Νουνά παντρεύει ο άνθρωποςΤι να αντίδρασει ??Ο πολυζωης τώρα κοιμάται και η τύχη του δουλεύει
Με ούζα???Εσυ η αγάπη της,ο ermis το μωρό της, εγώ η ομορφιά της!!!
Κομπλέ είμαστε!
Να οργανώσουμε ένα παρτυ!
Καβλας, με Β όχι με Υ!!!όποιος αγαπάει , τα ακυρώνει όλα και τρέχει στην βασίλισσα της καύλας που λέει και ο Bill (χωρίς να ακυρω΄νουμε τον τίτλο)