billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Οι καυλιαρηδες εορταζουν κάθε μέρα νομίζω!Το εορτολόγιο λεει οτι γιορταζουν και οι καυλιαρηδες πολυζωηδες!
Οι καυλιαρηδες εορταζουν κάθε μέρα νομίζω!Το εορτολόγιο λεει οτι γιορταζουν και οι καυλιαρηδες πολυζωηδες!
Σε ευχαριστώ πολυ είσαι πολύ γλυκός!!Πολύ όμορφα τα νύχια σου
Σερμπετι το κορμί σου
Να'μουν φλυτζανι του καφέ
Τραπέζι στην αυλή σου.
Να με ακουμπάν τα χείλη σου
Να με ρουφάν με χαρη
Με της αυγής το χαραμα
Που φεύγει το φεγγάρι
Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά παράπονα από το Μήτσο και μάλλον θα τον απολύσω !τελειωσε με το πορισμα στα τεμπη
Μπορείς να πάρεις την έμπνευση από το δικό μου ποιηματάκι και να το εξελίξουμε σε έπος κουκλαΣε ευχαριστώ πολυ είσαι πολύ γλυκός!!
Εγώ έχω καιρό να γράψω κάποιο ποιηματάκι δεν έχω έμπνευση τις τελευταίες μέρες!
λατρεμενε μαφιοζεΕγώ πάλι συνεχίζω να τον παίζω κανονικά!!!
Να γίνουμε αχτύπητο δίδυμο!Μπορείς να πάρεις την έμπνευση από το δικό μου ποιηματάκι και να το εξελίξουμε σε έπος κουκλα
ευτυχως την γλυτωσαμεΣε ευχαριστώ πολυ είσαι πολύ γλυκός!!
Από εμένα δεν θα γλυτώσετε ποτέ και τα ραντεβού να σταματήσω κάποτε δεν ξέρω πότε γιατί με ρωτάνε λες και ξέρω εδώ δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο ......στο σαιτ θα γράφω !!ευτυχως την γλυτωσαμε
Τον τίτλο του έπους τον αφήνω σε εσένα.Να γίνουμε αχτύπητο δίδυμο!
Ο ποιητής και η ποιήτρια δημιουργούν!
Ελπιζω αυτο να ειναι υποσχεση και μην την αλλαξεις.......χαρες που κανει τωρα ο κος πολυζωης.Από εμένα δεν θα γλυτώσετε ποτέ και τα ραντεβού να σταματήσω κάποτε δεν ξέρω πότε γιατί με ρωτάνε λες και ξέρω εδώ δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο ......στο σαιτ θα γράφω !!
Χαχαχαχαχα
Από τότε που έμπλεξες με το youtube ,απαρνηθηκες την ποίηση!!!Σε ευχαριστώ πολυ είσαι πολύ γλυκός!!
Αλήθεια το λέω εάν μου το επιτρέπουν οι διαχειριστές και να έχω σταματήσει θα ήθελα τον χαβαλέ μας στο σαιτ !Ελπιζω αυτο να ειναι υποσχεση και μην την αλλαξεις.......χαρες που κανει τωρα ο κος πολυζωης.
Κερναει ολο τον κοσμο.
Θα κανουμε απεργια πεινας μεχρι να το δεχτουν......και εχω μπολικο αποθεμα.....θα αντεξω μηνες....Αλήθεια το λέω εάν μου το επιτρέπουν οι διαχειριστές και να έχω σταματήσει θα ήθελα τον χαβαλέ μας στο σαιτ !
Να σταματήσεις?Από εμένα δεν θα γλυτώσετε ποτέ και τα ραντεβού να σταματήσω κάποτε δεν ξέρω πότε γιατί με ρωτάνε λες και ξέρω εδώ δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο ......στο σαιτ θα γράφω !!
Χαχαχαχαχα
παω τοτε να κανονισω τΟΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚΑπό εμένα δεν θα γλυτώσετε ποτέ και τα ραντεβού να σταματήσω κάποτε δεν ξέρω πότε γιατί με ρωτάνε λες και ξέρω εδώ δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο ......στο σαιτ θα γράφω !!
Χαχαχαχαχα
Τώρα τι είναι αυτό που έβαλες!!παω τοτε να κανονισω τΟΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙ πεσει στα χερια της το τραγανιζειΤώρα τι είναι αυτό που έβαλες!!
Και ειναι κορυφαία στο προφορικο!
Φοβήθηκα λίγο!
ευτυχως αυτο εκτιμηθηκε εστω και αργαΑλήθεια το λέω εάν μου το επιτρέπουν οι διαχειριστές και να έχω σταματήσει θα ήθελα τον χαβαλέ μας στο σαιτ !
Και αγοράκι και ενήλικας και γέρος!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙ πεσει στα χερια της το τραγανιζει
να σου πω γιατι τους κανει ολους πριονιδι για να μην μεινει στο ραφιΚαι αγοράκι και ενήλικας και γέρος!
Τον βάζει σανίδι και τον βγάζει πριονίδι!