πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.825
- Πόντοι
- 12.056
Πόσο καλά με ξέρεις!!
Αχχχ!! Καλοκαιράκι ποτέ να μην φύγεις!!
Πόσο καλά με ξέρεις!!
Αχχχ!! Καλοκαιράκι ποτέ να μην φύγεις!!
Βλεπω εχεις παρει παλι τα πανω σου και δινεις μπλοκ......γυρισε το κοριρσακι.....Viber: Καλημέρα Έλενα
Εγώ: καλημέρα!
Viber μόνο μια ερώτηση έχω να κάνω!
Εγώ:ευτυχώς γιατί στην τρίτη καίγεσαι!
Viber:είσαι Ελληνίδα ?
Εγώ:.ναι !
Viber:και εγώ που το ξερω ότι λες αλήθεια?
Εγώ::τελικά καηκες στην δεύτερη ερώτηση!!
Χαχαχαχαχαχαχα
Δυστυχώς όχι δεν θυμαμε τι με είχες ρωτήσει την πρώτη φορά!Βλεπω εχεις παρει παλι τα πανω σου και δινεις μπλοκ......γυρισε το κοριρσακι.....
Ευτυχως που εγω αν θυμαμαι καλα ειχα μονο μια απορια. Τυχερος ημουν.
Θυμασαι ποια ηταν;
εμενα παλι της αποριες μου της λυνει η δασκαλα μουΒλεπω εχεις παρει παλι τα πανω σου και δινεις μπλοκ......γυρισε το κοριρσακι.....
Ευτυχως που εγω αν θυμαμαι καλα ειχα μονο μια απορια. Τυχερος ημουν.
Θυμασαι ποια ηταν;
Πες μου να σου τις λυσω ολες.εμενα παλι της αποριες μου της λυνει η δασκαλα μου
δεν μπορω να χρησιμοποιω τον ιδιο εκπαιδευτικο με την νουνα μου ειναι θεμα δεοντολογιαςΠες μου να σου τις λυσω ολες.
Υπαρχει εχεμυθεια.....κατι σαν παπας.....δεν μπορω να χρησιμοποιω τον ιδιο εκπαιδευτικο με την νουνα μου ειναι θεμα δεοντολογιας
αν εισαι και παπας με την αραδα σου θα παςΥπαρχει εχεμυθεια.....κατι σαν παπας.....
Μόνο εγώ δεν είχα ρωτήσει ποτέ τίποτα!Δυστυχώς όχι δεν θυμαμε τι με είχες ρωτήσει την πρώτη φορά!
Κάνω πάλι δώρα αποκλεισμούς γιατί μερικοί δυστυχώς παίζουν και επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν θέλω να καταχράστω τον πολύτιμο χρόνο τους !!
Τώρα που το σκέφτομαι, αν κι έχουν περάσει χρόνια.. κι εγώ δεν πρέπει να είχα ρωτήσει κάτι τότεΜόνο εγώ δεν είχα ρωτήσει ποτέ τίποτα!
Τυχαίο?
Εσύ αγάπη είσαι σοβαρό παιδί δεν παίζεις με το βαιμπερ για να περάσει η ώρα σου !!Μόνο εγώ δεν είχα ρωτήσει ποτέ τίποτα!
Τυχαίο?
Καλά να περνάς....Καλημέρα ωραία μέρα σήμερα για βολτίτσα και καφεδάκι στην παραλία!!
Χρόνια σου πολλά και καλά, όπως και να σε λένε@πολυζωης Χρόνια σου πολλά φίλε και οτι επιθυμείς!
και εγω εχω σταματησει νουνα να τον παιζωΕσύ αγάπη είσαι σοβαρό παιδί δεν παίζεις με το βαιμπερ για να περάσει η ώρα σου !!
Εμενα με λένε Έλενα!!Χρόνια σου πολλά και καλά, όπως και να σε λένε
Εμενα με λένε Έλενα!!