πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.825
- Πόντοι
- 12.056
Πράκτορες πολλοί μητσος μόνο ένας!!
Πράκτορες πολλοί μητσος μόνο ένας!!
Πολυ καλα θα κανεις να εξαφανιστεις....ουτε ο Μητσος να μην σε βρισκει.Ξέρεις ότι είμαι κοριτσι του καλοκαιριού!!
Το λατρεύω το καλοκαίρι να είμαστε καλά κάπου θα πάω!!
Τι μου φταίει ο κόσμος να με δει γυμνή???Πολυ καλα θα κανεις να εξαφανιστεις....ουτε ο Μητσος να μην σε βρισκει.
Να κανεις μπανακι γυμνη....
Πάλι ανήθικες προτάσεις κάνειςΠολυ καλα θα κανεις να εξαφανιστεις....ουτε ο Μητσος να μην σε βρισκει.
Να κανεις μπανακι γυμνη....
Ελα αφου εισαι κορμαρα.....που θα ζηλευαν πολλες...θανατηφορο.Τι μου φταίει ο κόσμος να με δει γυμνή???
Νταξει καλή είμαι!!Ελα αφου εισαι κορμαρα.....που θα ζηλευαν πολλες...θανατηφορο.
Στηθος.....γλουτοι.....κωλαρα
Μετριοφρων οπως παντα....αλλα η αληθεια να λεγεται.Νταξει καλή είμαι!!
Αυτό που είμαστε 5-6 εδώ και μόνο εγω απλά την φανταζομαι χωρίς να την έχω δει, μου σπάει τα νεύρα! Να το ξέρετε!!!Ελα αφου εισαι κορμαρα.....που θα ζηλευαν πολλες...θανατηφορο.
Στηθος.....γλουτοι.....κωλαρα
Its up to you......call.....fix....and meet. So simple.Αυτό που είμαστε 5-6 εδώ και μόνο εγω απλά την φανταζομαι χωρίς να την έχω δει, μου σπάει τα νεύρα! Να το ξέρετε!!!
Εσύ θα με δεις γυμνή την πρώτη νύχτα του γάμου μας !Αυτό που είμαστε 5-6 εδώ και μόνο εγω απλά την φανταζομαι χωρίς να την έχω δει, μου σπάει τα νεύρα! Να το ξέρετε!!!
Εσύ θα με δεις γυμνή την πρώτη νύχτα του γάμου μας !
Δεν τα λέω εγώ? Τα λέω... ΔΕΝ θέλει παιδί μου!Its up to you......call.....fix....and meet. So simple.
Τετοια του γραφεις και φευγει τρεχοντας......βεβαια αυτος χανει στο τελος της ημερας.Εσύ θα με δεις γυμνή την πρώτη νύχτα του γάμου μας !
Θα βαλει πλατη ο δασκαλος....θα της μιλησω εγω.Δεν τα λέω εγώ? Τα λέω... ΔΕΝ θέλει παιδί μου!
Είσαι χρυσό παιδί!Θα βαλει πλατη ο δασκαλος....θα της μιλησω εγω.
Ευχαριστω για το παιδι.....αλληλεγγυη μεταξυ αντρων.Είσαι χρυσό παιδί!
Ειπαμε μονο μαθηματα.....αντε να πιασω λιγο μπουτακι....ισως και στηθος. Δεν θυμαμαι....Πάλι ανήθικες προτάσεις κάνεις
ΠονηρουληΕιπαμε μονο μαθηματα.....αντε να πιασω λιγο μπουτακι....ισως και στηθος. Δεν θυμαμαι....
Γιατι η αληθεια ειναι.......γερος ανθρωπος.Πονηρουλη
Κούκλος είσαι!!Γιατι η αληθεια ειναι.......γερος ανθρωπος.